Rowdy Rathore 2012 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Rowdy Rathore 2012 filme online subtitrat în Română

Rowdy Rathore 2012 film online subtitrat în Română

Shiva (Akshay Kumar) este un hoţ mărunt din Mumbai care se îndrăgosteşte de Paro (Sonakshi Sinha) din Patna. El îi spune adevărul despre activităţile sale ilicite şi îi promite că se va lăsa de ele din dragoste pentru ea. Înainte de a face asta, totuşi, el hotărăşte să comită un mare jaf împreună cu partenerul său în hoţii, 2G (Paresh Ganatra), pentru a se asigura că vor avea un trai decent tot restul vieţii şi a-şi permite să renunţe la aceste activităţi ilegale.

El „păcăleşte” o femeie la gară şi fuge cu un bagaj. Spre şocul său, în interior nu se află bunurile la care se aştepta el ci o fetiţă pe nume Chinki. Aceasta crede că el este tatăl ei. Confuz de toată situaţia, el este nevoit să o păstreze pe Chinki cu el deoarece un ofiţer de poliţie pe nume Vishal Sharma (Yashpal Sharma) îl urmăreşte îndeaproape. Shiva se teme că Paro o să-l prindă cu Chinki şi ar putea să o piară pentru totdeauna.

El găseşte o fotografie de-a tatălui fetiţe care îi seamănă foarte bine lui Shiva, realizând apoi de ce micuţa crede că el este tatăl ei. Se pare că tatăl fetei este Vikram Rathore (Akshay Kumar), un poliţist curajos de care toţi criminalii se tem. În timp ce se afla pe urmele unui infractor când era cu fetiţa sa, Rathore a fost lovit de o maşină şi a suferit traume craniene severe. Doctorul i-a spus că rana cerebrala este una atât de gravă încât viaţa lui este în pericol.

Urmăreşte online filmul Rowdy Rathore 2012, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film