Running with Scissors 2006, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Running with Scissors 2006, filme online subtitrat în Română

Running with Scissors 2006 (Alergând ca apucaţii), film online HD subtitrat în Română

Acest film este o relatare semi-biografică a copilăriei lui Augusten Burroughs (Joseph Cross). Mama lui, Deirdre (Annette Bening), care şi-a dorit să devină poet de succes, suferă de schimbări de temperament severe şi comportament violent. Tatăl alcoolic al lui Augusten, Norman (Alec Baldwin), nu pare deloc să fie de ajutor în această situaţie. Pe când ajunge la vârsta adolescenţei, Augusten nu se mai simte deloc în siguranţă în casă din cauza părinţilor săi. Deirdre susţine că Norman este motivul nefericirii sale şi că el vrea s-o ucidă.

Ea îl plasează în cele din urmă pe Norman în grija psihiatrului ei, Dr. Finch (Brian Cox), excentricul cap al unei familii atipice formată dintr-o soţie supusă pe nume Agnes (Jill Clayburgh), o fiică religioasă pe nume Hope (Gwyneth Paltrow) şi o fiică mai mică şi mai rebelă pe nume Natalie (Evan Rachel Wood). Augusten întâmpină unele dificultăţi în a se integra în familia doctorului şi este vizitat din când în când de mama lui din ce în ce mai instabilă.

După ce îi mărturiseşte lui Natalie că este gay, Augusten se împrieteneşte cu Neil Bookman (Joseph Fiennes), fiul adoptat în vârstă de 33 de ani al lui Finch. Cei doi încep o relaţie sexuală haotică la scurtă vreme după ce se întâlnesc, dar Augusten întâmpină dificultăţi în a se obişnui cu diferenţa mare de vârstă care este între ei. Finch o manipulează pe Deirdre să-i dea banii lui.

Urmăreşte online filmul Running with Scissors 2006 (Alergând ca apucaţii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film