Rush – Rivalitate şi adrenalină, film online subtitrat în Română

aaa
aaa
Rush – Rivalitate şi adrenalină, film online subtitrat în Română

Rush – Rivalitate şi adrenalină 2013, film online subtitrat în Română

James Hunt (Chris Hemsworth) şi Niki Lauda (Daniel Brühl) sunt doi piloţi talentaţi din anii ’70 care dezvoltă o rivalitate puternică în cursele de Formula Trei. Hunt este un tânăr englez obraznic, cu o tendinţă de-a vomita după fiecare cursă, în timp ce australianul Lauda este un geniu al tacticii şi foarte calculat ce se bazează în primul rând pe precizie. După o ceartă cu tatăl lui, Lauda ia un credit bancar foarte mare pentru a se alătura echipei BRM Formula One, întâlnindu-se pentru prima dată cu coechipierul Clay Regazzoni (Pierfrancesco Favino). Între timp, constructorul britanic Hesketh Racing, echipa pentru care concurează Hunt, îşi face şi ea apariţia în Formula 1.

Lauda se alătură apoi Scuderiei Ferrari, alături de Regazzoni, şi câştigă primul său campionat, în anul 1975. Hesketh se retrage din cauza lipsei de fonduri, dar Hunt reuşeşte să-şi găsească rapid o nouă echipă pentru care să concureze, alăturându-se celor de la McLaren după plecarea lui Emerson Fittipaldi. În acest timp, Hunt se căsătoreşte cu fotomodelul Suzy Miller (Olivia Wilde), în vreme ce Lauda dezvoltă o relaţie cu celebra Marlene Knaus (Alexandra Maria Lara). Sezonul de Formula 1 din 1976 începe cu dominaţia lui Lauda în primele două curse, iar Hunt se străduieşte să ţină pasul cu el.

Hunt câştigă Grand Prix-ul Spaniei, dar este descalificat după ce un control efectuat după cursă a relevat că maşina lui este prea lată. Chinuindu-se să se alinieze regulilor F1, Hunt se loveşte de o serie de obstacole şi eşecuri în următoarele câteva curse, iar situaţia sa devine mai complicată după ce descoperă că Suzy are o relaţie amoroasă cu Richard Burton. După divorţ, el îşi recapătă spiritul de competiţie şi descalificarea din Spania este anulată, recuperându-şi punctele pierdute şi revenind în cursa pentru câştigarea campionatului. Între timp, Lauda se căsătoreşte cu Marlene, dar începe să se îngrijoreze de faptul că mariajul îi va afecta cariera de pilot.

Urmăreşte online filmul Rush – Rivalitate şi adrenalină 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Rush – Rivalitate şi adrenalină, film online subtitrat în Română”

  1. roland says:

    nu merge

Spune-ne parerea ta despre acest film