Ruthless People 1986, filme online HD, subtitrat în Română

aaa
aaa
Ruthless People 1986, filme online HD, subtitrat în Română

Ruthless People 1986 (Noroc criminal), film online HD, subtitrat în Română

Milionarul Sam Stone (Danny DeVito) intenţionează să-şi omoare nevasta pe care o urăşte, Barbara (Bette Midler), pentru a pune mâna pe cele 15 milioane de dolari pe care le-a moştenit de la familia ei şi să fugă cu amanta lui, Carol (Anita Morris). Cu toate acestea, el primeşte un telefon din partea unui bărbat anonim care-l informează că Barbara a fost răpită şi că el trebuie să plătească o recompensă în schimbul ei în valoare de 500.000 de dolari, în caz contrar aceasta va fi ucisă.

Super bucuros, Sam nu îndeplineşte cu bună ştiinţă niciuna dintre solicitările răpitorilor crezând că astfel va scăpa de nevastă şi nici nu va avea vreo implicare şi nu va putea fi tras la răspundere legal pentru moartea ei. Răpitorii sunt Ken şi Sandy Kessler care doresc să se răzbune pe Sam pentru că le-a cauzat pierderea tuturor economiilor de-o viaţă. Barbara este ţinută captivă în subsolul soţilor Kessler şi se dovedeşte a fi o adevărată piază rea pentru răpitorii amatori.

Atunci când Sam nu apare cu recompensa, chiar şi atunci când scad preţul, devine evident faptul că acesta nu doreşte, de fapt, să-şi ia soţia înapoi şi ar prefera s-o vadă moartă. Carol, aflând despre planul lui Sam de-a o ucide pe Barbara, intenţionează în secret să-l şantajeze pe acesta cu ajutorul iubitului ei, Earl (Bill Pullman). În cele din urmă, Carol nu face nimic altceva decât să încurce anumite situaţii şi încercarea ei de şantaj se transformă într-un mic haos când Sam îi spune că „îi va face la fel”, referindu-se la faptul că vor avea parte de-o noapte nebună de sex, dar ea interpretează ca şi cum ar fi ameninţat-o cu moartea.

Urmăreşte online filmul Ruthless People 1986 (Noroc criminal), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Ruthless People 1986, filme online HD, subtitrat în Română”

  1. Mihail says:

    O comedioara simpatica, am revazut-o cu placere! Multumiri site-ului!

Spune-ne parerea ta despre acest film