Sabotage – Sabotaj, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Sabotage – Sabotaj, filme online subtitrat în Română

Sabotage – Sabotaj 2014, film online subtitrat în Română

John „Breacher” Warthon (Arnold Schwarzenegger) este liderul unei echipe de agenţi antidrog de elită, formată din James „Monster” Murray (Sam Worthington) şi soţia sa, Lizzy Murray (Mireille Enos), Joe „Grinder” Philips (Joe Manganiello), Julius „Sugar” Edmonds (Terrence Howard), Eddie „Neck” Jordan (Josh Holloway), Tom „Pyro” Roberts (Max Martini), Bryce „Tripod” McNeely (Kevin Vance) şi „Smoke” Jennings (Mark Schlegel). În timpul unui raid asupra depozitului unui cartel de droguri în care Smoke este ucis, echipa fură zece milioane de dolari din banii cartelului, îi ascunde undeva pentru a-i colecta mai târziu şi aruncă în aer restul pentru a-şi acoperi urmele.

Cu toate acestea, banii respectivi dispar pur şi simplu, iar superiorul lor, Floyd Demel (Martin Donovan), află despre cele petrecute şi îi suspendă din funcţii pentru câteva luni, timp în care sunt şi cercetaţi pentru furt. Neavând nicio dovadă concretă care să-i lege de acest furt, Demel îi repune în funcţii, iar Breacher află că Lizzy a devenit dependentă de droguri şi căsnicia cu Monster e pe ducă. Pyro este ucis şi anchetatoarea Caroline Brentwood (Olivia Williams), împreună cu partenerul ei, Darius Jackson (Harold Perrineau), sunt desemnaţi să dezlege misterul şi să discute cu colegii de echipă ai lui Pyro.

Brentwood observă că Neck evită interogatoriul, iar Breacher o însoţeşte până la casa acestuia unde îl găsesc mort. Brentwood observă că acest mod de operare este asemănător cu cel al cartelurilor, ceea ce-l face pe Breacher să presupună că sunt vânaţi de cartel din cauza banilor furaţi. Mai târziu, cei doi vizitează un alt membru al echipei, care a părăsit agenţia după ce a fost suspendat, şi îl descopera, de asemenea, mort, devenind clar pentru Breacher că supoziţia sa este cea corectă.

Urmărește online filmul Sabotage – Sabotaj 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

6 responses to “Sabotage – Sabotaj, filme online subtitrat în Română”

 1. andipanda says:

  Astept o postare mai buna,nu are rost sa ma chinuiesc cu asta.

 2. iulyan says:

  sall.fratilor nu merg majoritatea filmelor,pacat ,aveti filme destul de bune.astept sa le reincarcati.

  • Anonymous says:

   Nu merg majoritatea filmelor pentru că eşti în Italia şi italienii sunt căcăcioşi. Citeşte instrucţiunile şi o să vezi ce e de făcut pentru a putea urmări filmele.

   Voie bună!

 3. ovidiu says:

  Video has been removed…ce sa mai spun altceva?

 4. mmarian says:

  Acum inteleg de ce Arnold nu mai este guvernator!
  La batranete te scrantesti de tot; asta este cel mai prost rol jucat. Asta e! A avut si filme bune, insa asta este “bullshit!!!”(cititi romaneste)

Spune-ne parerea ta despre acest film