Sami Blood – Sameblod 2016, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Sami Blood – Sameblod 2016, filme online subtitrat în Română

Sami Blood – Sameblod 2016, film online HD subtitrat în Română

În zilele noastre, Elle-Marja (care-şi spune în prezent Christina), în vârstă de 78 de ani, se întoarce împreună cu fiul ei Olle şi cu nepoata Sanna în Laponia pentru a participa la înmormântarea surorii sale mai mici. Cu toate acestea, Elle-Marja nu îşi doreşte deloc să fie acolo. Ei nu îi place poporul Sami pe care-i numeşte drept hoţi şi mincinoşi. În ciuda faptului că limba ei nativă este Sami de Sud, ea refuză să o vorbească şi se preface că n-o înţelege.

Ba chiar refuză să petreacă noaptea acasă la familia răposatei sale surori şi preferă în schimb să se cazeze la un hotel. În anii ’30, având pe atunci doar 14 ani, Elle-Marja este trimisă împreună cu sora ei, Njenna, la şcoala nomadă. Aceasta este o şcoală-internat pentru copiii Sami unde o profesoară blondă îi învaţă limba Suedeză şi cum să se adapteze vieţii. Vorbind limba Sami, chiar dacă o fac doar între colegi, în afara orelor de şcoală, rezultă în pedepsirea fizică din partea supraveghetorilor.

Sentimentul ei de inadaptare este şi mai mult accentuat atunci când oamenii de ştiinţă de la Institutul de Stat pentru Biologie Rasială din Uppsala vine la şcoală pentru a măsura şi fotografia copiii goi-puşcă de faţă cu toată lumea, inclusiv ceilalţi colegi, profesori sau băieţi din cartier. După ce ameninţă un grup de băieţi cu cuţitul tatălui ei deoarece i-au pus porecle rasiale şi fac glume proaste pe seama ei, ea ajunge să-i fie tăiată urechea precum poporul Sami face renilor.

Urmăreşte online filmul Sami Blood – Sameblod 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film