Saving Face – De dragul aparenţelor 2004 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Saving Face – De dragul aparenţelor 2004 filme online subtitrat în Română

Saving Face – De dragul aparenţelor 2004 film online subtitrat în Română

Wilhelmina (“Wil”), o doctoriţă chinezo-americană din New York, este forţată de mama ei să vină la o întrunire cu familia şi prietenii de la „Planeta China”. Ideea mamei sale este aceea de-a o cupla pe aceasta cu fiul unei prietene de-a ei, însă Wil ascunde faţă de ea şi restul prietenilor ei faptul că nu e atrasă de bărbaţi ci de femei. Wil este îndrăgostită de Vivian, fiica unei chinezoaice care a divorţat recent. Ele se întâlnesc într-o zi la spitalul unde lucrează Wil şi aceasta descoperă faptul ca Vivian e fiica şefului ei.

Vivian şi tatăl ei au deja o relaţie tensionată din cauza faptului că aceasta e mai înclinată spre dansul modern decât mult mai respectabilul balet pe care şi l-ar dori tatăl ei pentru ea. Wil se duce acasă şi descoperă că mama ei a fost dată afară de bunic pentru că a rămas însărcinată cu un bărbat fără să fie căsătorită cu el, aducând astfel ruşine asupra familiei lor.

Wil o întreabă pe mama ei despre identitatea bărbatului cu care a rămas însărcinată, însă aceasta refuză să îi spună. Din acel moment cele două, mamă şi fiică, se mută împreună. Vivian o invită pe Wil la un spectacol de dans la care participă şi după aceea cele două ies împreună. Vivian mărturiseşte faptul că ele s-au mai întâlnit o dată în copilărie atunci când Wil a salvat-o din mâna unor agresoare şi mai apoi aceasta a sărutat-o pe nas drept recunoştinţă. La scurt timp cele două încep o relaţie, deşi Wil este încă reticentă să-şi prezinte afecţiunea în public.

Urmăreşte online filmul Saving Face – De dragul aparenţelor 2004, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film