Scare Campaign 2016 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Scare Campaign 2016 filme online subtitrat în Română

Scare Campaign 2016 film online subtitrat în Română

Scare Campaign este o emisiune de farse care şi-a speriat victimele cu poante de modă veche în ultimii cinci ani. Cea mai recentă ţintă a lor este aproape să împuşte o actriţă pe care o confundă cu un zombie adevărat, însă echipa de filmare îşi face apariţia la timp şi îi spun că este totul doar o farsă ce va apărea la TV. Emma, o altă actriţă din emisiune, vorbeşte cu regizorul şi fostul său iubit, Marcus, să facă în aşa fel încât lucrurile să se desfăşoare în mai multă siguranţă pe viitor.

Ea se teme că ar putea să ia la ţintă o persoană total nepotrivită care să reacţioneze în mod tragic, numai că Marcus o asigură că totul va fi bine. Mai târziu în acea dimineaţă, managerul lor, Vicki, le arată o emisiune de pe internet numită „Ciudaţi Mascaţi” care implică un grup de oameni costumaţi ce ucid alte persoane în moduri cumplite.

Conţinutul acestei emisiuni pune în pericol popularitatea emisiunii lor, astfel că Vicki îi încurajează pe aceştia să ridice nivelul farselor pentru a-şi spori audienţa. Angajând o nouă tânără actriţă pe nume Abby, Marcus şi restul echipei pun la cale desfăşurarea noii farse într-un spital de psihiatrie unde intenţionează să-i facă o farsă noului om de serviciu, Rohan. Pe măsură ce lucrurile se desfăşoară conform planului, Emma începe să se răzgândească referitor la ceea ce fac ei şi îl lasă pe Rohan în pace, însă acesta explorează azilul plin de efecte speciale realizate de echipa de filmare, în ciuda rugăminţilor Emmei de-a se opri. Ei continuă lucrurile, iar consecinţele sunt dramatice.

Urmăreşte online filmul Scare Campaign 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Scare Campaign 2016 filme online subtitrat în Română”

  1. andipanda says:

    Tare filmul.

  2. cosmin says:

    un rahat de film

Spune-ne parerea ta despre acest film