• Filme Online
 • Scorched Earth 2018, filme online subtitrat în Română


  Scorched Earth 2018, filme online subtitrat în Română

  Scorched Earth 2018, film online HD subtitrat în Română

  Într-un viitor nu foarte îndepărtat, Pământul este devastat de schimbări climaterice violente. Combinaţia dintre poluare şi minarea continuă după resursele naturale au făcut mediul aproape de nelocuit de către oameni, fiind chiar ostil vieţii. Omenirea este nevoită să se întoarcă la un stil de viaţă simplist, bazându-se doar pe schimburi pentru cele două elemente vitale şi cele mai valoroase: purificatoarele de apă şi argintul care este folosit pentru crerea unor măşti de respirat care ajută la evitarea unei boli transmise pe calea aerului.

  Inevitabil apar şi oamenii care nu mai sunt dispuşi să urmeze nicio regulă sau lege, iar vehiculele care folosesc combustibili fosili sunt interzise. Oricine este prins că foloseşte o astfel de metodă de deplasare primeşte sentinţa maximă, iar foarte mulţi oameni au devenit vânători de recompense, aducând aceşti şoferi sau alţi nelegiuiţi în faţa nou-instauratei instanţe de judecată. La schimb ei primesc fie purificatoare de apă, fie argint, iar vinovaţii pot să fie aduşi fie morţi fie vii.

  Gage, o vânătoare de recompense îl torturează pe Womack, un adept al unui nelegiuit pe nume Chavo, pe care-l lasă apoi singur în sălbăticie, iar apoi se duce după Chavo pe care-l ucide în timpul unei lupte, eliberând şi câţiva prizonieri între timp. Ea aduce cadavrul pentru a-şi revendica recompensele de la şeriful Grubbs, un legiuitor uşor corupt şi cam lacom din New Montana. În timp ce se află acolo, ea îşi vizitează prietenul şi mentorul, Doc. El îi spune despre o recompensă masivă pusă pe capul unui anume Thomas Jackson, un individ care construieşte un oraş-adăpost pentru infractori pe care-l numeşte „Sfidarea”.

  Urmăreşte online filmul Scorched Earth 2018 cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Scorched Earth 2018, filme online subtitrat în Română”

  1. Sorin says:

   Puteti sa-l urmariti.Este bun .Nota 9.

  Spune-ne parerea ta despre acest film