Seconds Apart (2011) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Seconds Apart (2011) filme online subtitrat în Română

Seconds Apart (2011) film online subtitrat în Română

Patru prieteni sunt văzuţi la o petrecere ca între liceeni consumând alcool şi bârfind într-o cameră privată. Amuzamentul lor este întrerupt atunci când o pereche de gemeni identici – colegi de clasă de ai lor – intră în acea camera cu un aparat de filmat. Gemenii îi obligă pe cei patru prieteni să joace Ruleta Rusească, un joc ce se termină doar în momentul în care toţi cei patru prieteni îşi pierd viaţa. În ziua următoare, Detectivul Lampkin începe o anchetă cu privire la această întâmplare.

El îi interoghează pe colegii de clasă ai băieţilor morţi şi una dintre studente, pe nume Katie, menţionează faptul că i-ar fi văzut pe gemenii Jonah şi Seth Trimble participând la acea petrecere. Din câte se pare cei doi gemeni au încercat mai demult să o forţeze pe Katie să facă sex cu un băiat în faţa camerelor de luat vederi, însă ea ar fi refuzat acest lucru.

Lampkin îi ia apoi la întrebări şi pe cei doi fraţi, dar aceştia se ţin tare pe picioare şi afirmă cu tărie că nu au nicio vină. De asemenea, se arată faptul că detectivul are la rândul său unele probleme din trecut fiind traumatizat de incapacitatea de-a o salva pe iubita lui soţie dintr-un incendiu. Cei doi gemeni îşi torturează directoarea pentru a obţine numele celui sau celei care i-a indicat pe ei ca participând la petrecere, iar apoi îşi folosesc nişte puteri telepatice pe care le deţin ca să o forţeze pe aceasta să îşi ia singură viaţă.

Urmăreşte online filmul Seconds Apart (2011), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film