Sense and Sensibility (1995), filme online HD subtitrat în Română

aaa
aaa
Sense and Sensibility (1995), filme online HD subtitrat în Română

Sense and Sensibility 1995 (Raţiune şi simţire), film online HD, subtitrat în Română

Pe patul său de moarte, domnul Dashwood îi spune fiului său din prima căsătorie, John, să aibă grijă şi de cea de-a doua soţie a lui şi cele trei fiice pe care le are cu ea, Elinor, Marianne şi Margaret, deoarece, din cauza legii moştenirilor, acestea nu vor primi nimic după moartea lui. Soţia lacomă şi snoabă a lui John, Fanny, îl convinge pe acesta să nu le dea mai nimic surorilor sale vitrege; John şi Fanny se instalează imediat în casa cea mare, obligându-le pe cele patru să se mute în altă parte.

Fanny îşi invită fratele, pe Edward Ferrars, să vină să stea cu ele. Elinor şi Edward formează curând o prietenie apropiată, dar Fanny îi spune cu nesimţire doamnei Dashwood că Edward o să fie dezmoştenit dacă va îndrăzni să se însoare cu cineva de-o asemenea neimportanţă şi cu niciun ban. Sir John Middleton, un văr al văduvei Dashwood, îi oferă o căsuţă de pe proprietatea lui pentru a locui acolo şi ea se mută împreună cu cele trei fiice.

Fetele se întâlnesc în cadrul unui bal cu Colonelul Brandon, iar acesta din urmă, deşi destul de mare ca vârstă, se îndrăgosteşte imediat de Marianne. Însă Marianne îl consideră un burlac bătrân care nu poate să simtă dragoste faţă de cineva. Într-o după amiază, Marianne se duce la o plimbare cu Margaret şi alunecă din cauza ploii, lovindu-se destul de serios. Ea este dusă acasă de chipeşul John Willoughby de care Marianne se îndrăgosteşte.

Urmăreşte online filmul Sense and Sensibility 1995 (Raţiune şi simţire), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film