Serenity 2005, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Serenity 2005, filme online subtitrat în Română

Serenity 2005, film online DVDRip, subtitrat în Română

În secolul 26, omenirea a părăsit suprapopulatul şi decimatul Pământ şi s-a mutat într-un nou sistem solar, colonizând mai multe planete şi luni. „Alianţa” a câştigat un război împotriva „Coloniilor”, planetele plasate mai rău în sistemul solar. O fetiţă pe nume River Tam (Summer Glau) este cea mai promiţătoare dintr-un grup de tineri ce sunt supuşi unor teste fizice împotriva voinţei lor de către oamenii de ştiinţă ai Alianţei. Salvată de fratele ei Simon (Sean Maher), cei doi se refugiază într-o navetă denumită Serenity, condusă de un veteran al Coloniştilor, Malcolm „Mal” Reynolds (Nathan Fillion). Un agent al Alianţei, The Operative (Chiwetel Ejiofor), este însărcinat cu găsirea şi uciderea lui River.

La bordul navetei Serenity, Mal o ia pe River pentru a da o spargere la o bancă, în ciuda obiecţiilor venite din partea fratelui ei. Ei sunt atacaţi de Reavers, nişte oameni sălbatici care-şi mănâncă victimele de vii. Ei reuşesc să scape, dar Simon hotărăşte că el şi River vor părăsi Serenity la următoarea oprire. În timp ce Mal se întâlneşte cu nişte asasini pe nume Fanty şi Mingo la un bar, o reclamă TV o face pe River să-i atace pe patroni folosind nişte tehnici de arte marţiale deosebite. Chiar înainte de a-l împuşca pe Mal, Simon soseşte şi strigă un fel de cod care o face să adoarmă instantaneu.

Mal o duce pe River înapoi pe Serenity, dar incidentul cu pricina a fost înregistrat de camerele de supraveghere. Echipa contactează un hacker cunoscut drept Mr. Universe (David Krumholtz) care să analizeze reclama care a cauzat reacţia agresivă a lui River şi descoperă un mesaj subliminal ce este trimis de-a lungul spaţiului Alianţei special pentru a o „declanşa” pe fată. După încă o răbufnire din partea lui River, ei descoperă că reacţiile ei au legătură cu o planetă izolată care a devenit nelocuibilă.

Urmăreşte online filmul Serenity 2005, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

11 responses to “Serenity 2005, filme online subtitrat în Română”

 1. Tibi says:

  Merita vazut!

 2. georrgee says:

  Filmul merita vazut. c-am de ne inteles cu experimentele pe creier dar merge.

 3. FLORINK says:

  Super ! Efecte maxim !Distributie beton !TOT CE VREI PENRTU UN SF ADEVARAT !

 4. frankyminune says:

  sa fiu sincer ,mie mi-a placut,de la 1 la 10 eu ai dau nota 8

 5. tony 1968 says:

  merita

 6. Mut VAsile says:

  Tare de tot. Merita vazut.-_-

 7. Mirela says:

  Merita vazut ,8/10

 8. andrei says:

  dc nu mai merge nici un server???
  cum pot sa vad filmul ???

 9. radules says:

  foarte bun, merită vizionat!

 10. Emil Pavel says:

  Nu merge pe nici in server

Spune-ne parerea ta despre acest film