Serenity – Calmul dinaintea furtunii (2019), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Serenity – Calmul dinaintea furtunii (2019), filme online subtitrat în Română

Serenity – Calmul dinaintea furtunii (2019), film online subtitrat în Română

În timp ce duce o viaţă liniştită pe Insula Plymouth, pescarul local Baker Dill începe să aibă parte de nişte viziuni stranii pe care nu şi le poate explica. Într-o zi, fosta consoartă a lui Baker, Karen, reapare în viaţa lui cu o cerinţă cel puţin neobişnuită. Karen este disperată de noul ei soţ care are un comportant foarte violent şi doreşte să scape de el pentru a sta liniştită împreună cu fiul său. Însă din cauza comportamentului violent nu se poate despărţi pur şi simplu, ci are nevoie de ajutorul lui Baker.

Mai exact, ea îi cere lui Baker să-l ia pe soţul ei într-o excursie cu barca la pescuit şi să îl omoare pe acesta, lăsându-l hrană pentru rechini. Din câte se pare Baker are o conexiune telepatică cu Patrick, fiul pe care l-a avut cu Karen când erau căsătoriţi, şi cu toate că dorea să prindă un ton uriaş numit „Justice”, Baker lasă deoparte scopurile personale pentru a-i ajuta pe Karen şi Patrick.

În momentul în care omul de afaceri Reid Miller îl găseşte pe Baker, el îi explică faptul că are un parteneriat cu o companie de echipamente de pescuit şi doreşte să îi ofere un dispozitiv special. Totuşi, într-o turnură de evenimente neaşteptată, Reid îi mărturiseşte fără să vrea lui Baker faptul că este un personaj dintr-un joc video pe care-l joacă Patrick. Lucrurile devin din ce în ce mai ciudate pe măsură ce Baker încearcă să-şi ajute fosta familie, însă devine el prins într-o lume dincolo de imaginaţia lui.

Urmăreşte online filmul Serenity – Calmul dinaintea furtunii (2019), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film