Shall We Dance? 2004 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Shall We Dance? 2004 filme online subtitrat în Română

Shall We Dance? 2004 (Să dansăm?) film online HD subtitrat în Română

John Clark este un avocat cu o soţie fermecătoare, Beverly, şi o familie iubitoare, însă chiar şi aşa simte că îi lipseşte ceva. În fiecare zi în trenul cu care face naveta între serviciu şi acasă, John vede o frumoasă femeie cu expresie pierdută aflată la fereastra unui studio de dans. Fermecat de aspectul fetei, el coboară într-o zi şi se duce să se înscrie la cursurile de dans în speranţa că o va întâlni pe acea femeie.

La început pare să fie o greşeală. Profesoara lui se dovedeşte a fi Miss Mitzi, o femeie mai în vârstă, nu Paulina pe care spera el s-o vadă. În plus faţă de stângăciile sale în materie de dans, când o întâlneşte în sfârşit pe Paulina, aceasta îi spune direct şi cu ton grav că speră să fi venit acolo cu dorinţa reală de-a învaţa să danseze şi nu a venit la agăţat. Însă pe măsură ce lecţiile continuă, John ajunge să iubească dansul cu adevărat.

Ţinându-şi noua obsesie ascunsă de familie şi colegii de muncă, John se antrenează asiduu pentru cea mai mare competiţie de dans din Chicago. Prietenia sa cu Paulina înfloreşte, iar entuziasmul său faţă de dans îi reaprinde propria pasiune Paulinei faţă de dans. Dar pe măsură ce John petrece tot mai mult timp departe de casă, cu atât mai mult Beverly devine mai suspicioasă referitor la activităţile sale reale. Ea angajează un detectiv particular pentru a afla ce face John, însă când află adevărul hotărăşte să renunţe la anchetă şi să nu-i invadeze intimitatea soţului.

Urmăreşte online filmul Shall We Dance? – Să dansăm? 2004, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Shall We Dance? 2004 filme online subtitrat în Română”

  1. Petru Tabacu says:

    Un film foarte bun , pina in momentul cand fiica protagonistului intrerupe evolutia lui ta’su in dans si sfarsitul cade in derizoriu…Pacat, ar fi putut avea un final adevarat.

Spune-ne parerea ta despre acest film