Shattered Glass – Minciuni, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Shattered Glass – Minciuni, filme online subtitrat în Română

Shattered Glass 2003 (Minciuni), film online HD, subtitrat în Română

Stephen Glass este reporter la publicaţia The New Republic unde şi-a construit o reputaţie datorită scrierilor sale „colorate”. Editorul său, Michael Kelly, este foarte apreciat de personalul foarte tânăr al publicaţiei. În momentul în care David Keene, Preşedintele Uniunii Conservatoare Americane, începe să îl ia la întrebări cu privire la anumite derapaje ale lui Glass, Kelly îi ia apărarea acestuia şi după încă o divergenţă cu şeful său, el este dat afară şi înlocuit cu Charles “Chuck” Lane.

Glass publică o poveste amuzantă căreia îi dă titlul „Hack Heaven” şi are ca subiect un hacker adolescent pe nume Ian Restill care a primit un loc de muncă la o companie de software după ce le-a pătruns ilegal în sistemul informatic. După publicarea articolului, Adam Peneberg, un reporter de la Forbes Digital Tool, începe să facă nişte cercetări pentru a-şi da seama cum a reuşit Glass să le „sufle” acest subiect, nefiind neapărat specializarea lui pe acest segment.

Penenberg nu reuşeşte să găsească nicio dovadă care să susţină povestea lui Glass şi prezintă aceste aspecte celor de la The New Republic. Lane devine suspicios în momentul în care Glass nu reuşeşte să îşi prezinte sursele pentru acel articol atunci când puţinele dovezi concrete încep să fie demontate cu uşurinţă. Penenberg şi o colegă de-a lui nu reuşesc nici măcar să găsească vreo dovadă clară cum că hackerul sau compania ar exista în realitate. Lane se duce apoicu Glass la hotelul unde se presupune că hackerul respectiv a participat la o convenţie pentru a se convinge de faptul că subiectul este real şi nu o simplă invenţie.

Urmăreşte online filmul Shattered Glass 2003 (Minciuni), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Shattered Glass – Minciuni, filme online subtitrat în Română”

  1. weee says:

    subtitrarea e cu sorcova

Spune-ne parerea ta despre acest film