Sherlock Gnomes 2018 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Sherlock Gnomes 2018 filme online subtitrat în Română

Sherlock Gnomes 2018 film online HD subtitrat în Română

Sherlock Gnomes si asistentul lui, Gnome Watson, dau buzna într-un muzeu unde cel mai mare inamic al lor, o mascotă numită Moriarty, ţine ostatici mai mulţi pitici de grădină, plănuind să îi distrugă. După o luptă scurtă, Moriarty este învins şi, din câte se pare, ucis de un schelet de dinozaur. Între timp, Gnomeo şi Julieta, dar şi restul găştii de pitici de grădină, se mută în Londra. Pe când se aflau acolo, cei doi îndrăgostiţi sunt proclamaţi drept liderii grădinii.

Gnomeo pleacă pentru a găsi o floare pe care s-o planteze în grădină, dar este prins. El şi Julieta au parte de-o mică ceartă, însă apoi realizează cu stupoare faptul că lipsesc şi restul piticilor de grădină. Sherlock şi Watson sosesc la faţa locului pentru a cerceta, iar apoi Gnomeo şi Julieta îşi unesc forţele cu ei pentru a da de cap acestui mister. Sherlock urmează o pistă care îi este oferită de Moriarty despre care cred că ar fi încă în viaţă după ultima lor confruntare.

Grupul se desparte apoi pentru a acoperi mai multe piste într-un timp mai scurt. Mai târziu, Watson pare să fie ucis de o piatră Gargaoliană, lucru care întristează profund grupul. În cele din urmă, Sherlock îşi dă seama că următorul indiciu se află în parc. El şi Julieta se deghizează în veveriţe pentru a putea să obţină nişte informaţii de la un câine şi reuşesc cu mare greutate. Între timp, Gnomeo află locul în care se află piticii ţinuţi captivi.

Urmărește online filmul Sherlock Gnomes 2018, cu subtitrare în Română și calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film