Shoplifters – O afacere de familie (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Shoplifters – O afacere de familie (2018), filme online subtitrat în Română

Shoplifters – O afacere de familie (2018), film online subtitrat în Română

Un grup din Tokyo trăieşte într-o sărăcie lucie. Osamu obişnuia să lucreze cu ziua, dar şi-a pierdut locul de muncă după ce s-a rănit la gleznă, iar ceea ce câştigă soţia lui la o spălătorie industrială este foarte puţin să le ajungă de pe o zi pe alta. Împreună cu un băiat pe n ume Shota, Osamu fură lucruri din magazine folosind un sistem de comunicaţii prin semne. Osamu îl învaţă pe Shota să fure doar lucruri care n-au fost vândute şi care, astfel, nu aparţin nimănui.

Într-o anumită noapte foarte rece, ei o văd pe Yuri, o fetiţă din cartier pe care au văzut-o de mai multe ori lăsată pe balconul unui apartament. Ei hotărăsc s-o ia acasă pe fată intenţionând să îi ofere o masă caldă şi atât, însă când descoperă semne că fata a fost abuzată ei aleg să o lase să stea cu ei mai mult timp, chiar dacă le este greu să mai hrănească o gură în plus…

Yuri începe să se ataşeze de noua ei familie şi este învăţată de Osamu şi Shota să fure cu ei din magazine. Osamu îi cere lui Shota să-l privească pe el ca pe un tată şi pe Yuri ca pe o soră, dar acesta nu prea ţine cont de îndemn. Familia afla de la televizor faptul că poliţia anchetează dispariţia lui Yuri; drept urmare ei o tund pe fată şi îi oferă un nume nou: Lin. Pe parcurs, însă, deşi lucrurile merg spre bine, Shota începe să aibă remuşcări cu privire la faptul că a învăţat-o pe Yuri să fure.

Urmăreşte online filmul Shoplifters – O afacere de familie (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film