• Filme Online
 • Side Effects, film online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Side Effects, film online subtitrat în Română

  Side Effects 2013 (Efecte Adverse), film online DVDRip, subtitrat în Română

  Soţul lui Emily Taylor, Martin, este eliberat din închisoare după patru ani, unde a fost încarcerat pentru fraudă, şi o găseşte schimbată radical. La puţin timp după aceea, Emily intră cu maşina într-un zid de beton, într-o aparentă încercare de suicid. Jonathan Banks, psihiatrul ei desemnat, se teme pentru siguranţa ei, dar este de acord s-o elibereze din spital cu condiţia ca ea să nu lipsească de la şendinţele lui. Emily încearcă o serie de antidepresive, dar niciunul nu pare să funcţioneze. Jonathan o contactează pe fosta psihiatră a lui Emily, Victoria, care-i sugerează s-o treacă pe un drog numit „Ablixa”.

  La început Jonathan nu prea doreşte să-i ofere un medicament experimental, dar după ce Emily încearcă pentru a doua oară să se sinucidă, nu mai are de ales. Spre surprinderea tuturor, medicamentul funcţionează, iar Emily devine o persoană normală, exceptând ocazionalele scene de somnambulism – un efect secundar al medicamentului. Într-o noapte, Emily îşi înjunghie soţul mortal într-o aparentă criză de somnambulism. Aceasta este adusă în faţa justiţiei, iar Jonathan luptă pentru a-i demonstra nevinovăţia.

  El este criticat public pentru felul în care a tratat cazul lui Emily, iar colegii lui presupun că neglijenţa a fost cauzată de faptul că este foarte aglomerat. Până la urmă, femeia pledează drept nebună şi este achitată, dar trebuie să rămână într-un institut de boli mintale până când un psihiatru o va declara vindecată. Din cauza publicităţii negative asupra cazului, se alege praful de cariera lui Jonathan. Totuşi, acesta încearcă disperat să-şi reabiliteze numele şi descoperă dovezi care demonstrează nu doar că Emily şi-a înscenat tentativele de suicid, ci şi faptul că a fost implicată într-o conspiraţie cu Victoria.

  Urmăreşte online filmul Side Effects 2013 (Efecte Adverse), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

  Server 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  10 responses to “Side Effects, film online subtitrat în Română”

  1. lucia says:

   Bun film.

  2. piki says:

   SUPER INTERESANT

  3. lonely star says:

   I really like this movie… especially the final, I didn’t expect of this reason, at one point of view I believed her NOT guilty… but…

  4. maty says:

   sunt multo care se uita la filme pe acest site si din alte tari. nu mai faceti voi pe inteligenti. aicea comentati despre film nu despre lipsa de creier pe care o aveti

  5. daniel73763 says:

   nici asta nu merge

  6. Diana says:

   cam plictisitor….

  7. Elisabeta says:

   Foarte bun film, foarte interesant.

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1