Sierra Burgess Is a Loser (2018) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Sierra Burgess Is a Loser (2018) filme online subtitrat în Română

Sierra Burgess Is a Loser (2018) film online subtitrat în Română

Sierra (Shannon Purser) este o fată deşteaptă, dar deloc populară care îşi doreşte foarte mult să ajungă la Universitatea Stanford. Ea nu se încadrează în standardele tradiţionale de frumuseţe fizică din liceu, dar are o personalitate plină de voinţă şi şarm. Veronica (Kristine Froseth), pe de altă parte, este foarte populară şi încearcă frecvent să îi facă viaţa un calvar lui Sierra, atacând-o mereu cu vorbe urâte mai ales la adresa aspectului său fizic.

În momentul în care Jamey (Noah Centineo), un jucător de fotbal drăguţ, îi cere numărul de telefon Veronicăi, ea minte şi, pentru a scăpa de el, îi oferă numărul lui Sierra. Minciuna ei face ca Jamey să îi trimită mesaje text Sierrei, crezând că este Veronica. După mai multe discuţii prin mesaje şi flirturi reciproce, Sierra ajunge să îi placă de Jamey, cu toate că realizează faptul că el crede că trimite mesaje altcuiva. În ziua următoare, Sierra îi spune amicului ei Dan despre cele petrecute, însă acesta rămâne oarecum sceptic.

Când Sierra descoperă faptul că Jamey crede că îi trimite mesaje Veronicăi, ea o abordează pe aceasta care este supărată de o despărţire recentă. Ea se oferă s-o înveţe pe Veronica să pară mai deşteaptă oferindu-i meditaţii în schimbul păstrării secretului faţă de Jamey penru ca ea să poată continua să discute cu el. Veronica acceptă şi cele două îşi încep planurile. Pe măsură ce continuă să lucreze împreună, Sierra află tot mai multe lucruri despre viaţa de familie a Veronicăi şi începe să se ataşeze de ea.

Urmăreşte online filmul Sierra Burgess Is a Loser (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film