Silkwood 1983, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Silkwood 1983, filme online subtitrat în Română

Silkwood 1983, film online subtitrat în Română

Karen Silkwood, o muncitoare la Kerr-McGee Cimarron Fuel Fabrication Site (aproape de Crescent, Oklahoma), locuieşte împreună cu doi colegi de serviciu, iubitul ei Drew Stephens şi prietena lesbiană Dolly Pelliker. Ea produce anumiţi combustibili nucleari pentru reactoarele nucleare unde are de-a face cu riscuri mari de expunere la radiaţii periculoase. Karen a devenit activistă pentru drepturile muncitorilor, temându-se de faptul că practicile corporatiste pun în pericol sănătatea angajaţilor. De asemenea, ea este într-un conflict deschis cu fostul soţ pentru a obţine mai mult timp cu cei trei copii ai săi.

Deoarece centrala a rămas în urmă în îndeplinirea unui contract major, angajaţii sunt puşi să lucreze multe ore suplimentare pentru a se încadra în îndeplinirea obiectivului. Karen crede că managerii falsifică rapoartele de siguranţă şi ajustează anumite cifre pentru a da mai puţini bani la salarii, punând astfel în pericol atât sănătatea cât şi bunăstarea personalului. Ea prezintă sindicatului îngrijorările sale şi devine foarte activă în a face lobby pentru siguranţa muncitorilor.

De asemenea, Karen merge la Washington pentru a-şi susţine cauza în fata Comisiei de Energie Atomică şi acolo interacţionează cu oficiali ai sindicatelor care par să fie mult mai interesaţi de publicitatea pe care o generează ea decât de faptul că bunăstarea şi sănătatea ei şi a colegilor de serviciu sunt afectate. În momentul în care Karen şi alţi muncitori sunt contaminaţi de radiaţii, oficialii centralei unde lucrează încearcă să o învinovăţească pe ea de incidentul produs. Când descoperă anumite falsuri care să muşamalizeze problema, ea hotărăşte să înceapă o anchetă personală pentru a arăta adevărul.

Urmăreşte online filmul Silkwood (1983), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Silkwood 1983, filme online subtitrat în Română”

  1. Vraciul says:

    – Superb film !

Spune-ne parerea ta despre acest film