Sin City 2: A Dame to Kill For 2014, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Sin City 2: A Dame to Kill For 2014, filme online subtitrat în Română

Sin City 2: A Dame to Kill For 2014 (Sin City 2: Am ucis pentru ea), film online subtitrat în Română

Marv (Mickey Rourke) îşi recapătă cunoştinţa pe o autostradă, fiind înconjurat de mai multe cadavre ale unor tineri şi o maşină de poliţie buşită în apropiere, fără vreo idee despre cum a ajuns acolo. El încearcă să-şi refacă traseul, amintindu-şi că, fiind sâmbătă, a fost s-o vadă pe Nancy Callahan (Jessica Alba) dansând la Kadie’s Saloon. Johnny (Joseph Gordon Levitt), un tânăr îngâmfat practicant al jocurilor de noroc, soseşte în Sin City şi se îndreaptă la rându-i spre Kadie, acolo unde loveşte imediat jackpotul la mai multe aparate tip slot.

Luând cu el o tânără chelneriţă, Marcie (Julia Garner), pentru a-i purta noroc, el se înscrie la un joc de poker condus de puternicul senator Roarke (Powers Booth). Cu mulţi ani înainte de „The Big Fat Kill”, Dwight McCarthy (Josh Brolin) încearcă să-şi lase în urmă trecutul violent şi lucrează ca detectiv particular, ducând o viaţă fără picătură de alcool şi chinuindu-se zi de zi să nu cedeze demonilor lăuntrici care vor să iasă la suprafaţă. După ce salvează viaţa unei tinere prostituate (Juno Temple) care este aproape de-a fi ucisă de amantul ei (Ray Liotta), Dwight primeşte un telefon de la fosta iubită, Ava Lord (Eva Green), care l-a părăsit cu patru ani în urmă pentru un bogătan.

Aceasta îl roagă să se întâlnească tot la Kadie şi, în ciuda resentimentelor, el îi acceptă solicitarea. Patru ani au trecut de la „The Yellow Bastard” şi Nancy Callahan se străduieşte să-şi revină după sinuciderea unui apropiat. Căzută în patima alcoolului, ea a devenit obsedată să se răzbune pe un individ puternic ce l-a condus pe apropiatul ei spre suicid. Pe măsură ce pică în disperare, personajul interpretat de (Bruce Willis) încearcă s-o ajute.

Urmăreşte online filmul Sin City 2: A Dame to Kill For 2014 (Sin City 2: Am ucis pentru ea), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

7 responses to “Sin City 2: A Dame to Kill For 2014, filme online subtitrat în Română”

 1. Bebe says:

  In loc de film apare scris

  This video has been removed for…..

 2. Bebe says:

  Multummesc pentru raspuns.

  Dar, pe serverul 2 apare:

  “The sexy…”
  fara legatura cu filmul
  ” Sin City 2: A dame to kill for” (2014).

  Multumesc pentru verificare, 08.11.2014

 3. Bebe says:

  Va multumesc pentru raspuns.
  Ca prin minune, filmul s-a incarcat pe Serverul 1.
  fara sa fac vreo setare.

  Multumesc.

 4. SOARECE says:

  bun filmu. merita..un alt gen de film foarte surprinzator

 5. andrei says:

  Poti pune filmul de pe serverul 1?

Spune-ne parerea ta despre acest film