Sin City 2005, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Sin City 2005, filme online subtitrat în Română

Frank Miller’s Sin City 2005, film online DVDRip, subtitrat în Română

The Salesman (Josh Hartnett) se duce pe balconul unui penthouse unde The Customer (Marley Shelton) priveşte spre oraşul Basin. El îi oferă o ţigară şi îi spune că pare a fi o persoană care s-a săturat să fugă şi că el va fi cel care o va salva. Pe docurile „Oraşului Păcatelor”, ofiţerul de poliţie peste care au trecut anii, John Hartigan (Bruce Willis), încearcă să oprească un criminal în serie care omoară copii, Roark Junior (Nick Stahl), din a viola şi ucide cea de-a patra sa victimă cunoscută, puştoaica în vârstă de 11 ani, Nancy Callahan (Makenzie Vega). Junior este fiul Senatorului Roark (Powers Boothe), care a mituit poliţia pentru a acoperi crimele fiului său.

După o aventură de-o noapte, Marv (Mickey Rourke) se trezeşte şi descoperă că Goldie (Jaime King) a fost ucisă în timp ce el dormea. El fuge de la faţa locului pentru a nu pica în înscenare atunci când soseşte poliţia şi jură că va răzbuna moartea acesteia deoarece a fost singura femeie care i-a arătat afecţiune. Ofiţerul responsabil cu eliberarea lui condiţionată, Lucille (Carla Gugino), îl avertizează să renunţe la această misiune, crezând că Marv şi-ar fi putut imagina toate aceste lucruri din cauza „stării” sale.

Shellie (Brittany Murphy) este hărţuită de fostul ei iubit abuziv, Jackie Boy (Benicio del Toro), şi acoliţii lui. Iubitul ei actual, Dwight (Clive Owen), îl avertizează pe acesta s-o lase în pace. Jackie Boy pleacă împreună cu acoliţii lui în Old Town, iar Dwight îl urmăreşte şi vede cum aceştia o hărţuiesc pe Becky (Alexis Bledel), o tânără prostituată. Gail (Rosario Dawson), cea care se ocupă de prostituate şi fosta iubită a lui Dwight este şi ea prezentă acolo.

Urmăreşte online filmul Frank Miller’s Sin City 2005, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film