• Filme Online
 • Sleuth – Jocuri Fatale 1972, filme online HD subtitrat în Română


  Sleuth – Jocuri Fatale 1972, filme online HD subtitrat în Română

  Sleuth – Jocuri Fatale 1972, film online HD subtitrat în Română

  Andrew Wyke, un scriitor de criminalistică faimos care locuieşte pe o proprietate vastă plină de jocuri elaborate şi maşinării automatizate, îl invită la el acasă pe amantul soţiei sale, Milo Tindle, un frizer de origine italiană, pentru a discuta despre situaţia în care se află. Andrew explică faptul că el s-a săturat de soţia sa şi vrea ca Milo să o ia de pe capul său. Pentru ca Milo să poată face rost de suficienţi bani ca să aibă grijă de ea, Andrew îi propune lui Milo să fure nişte bijuterii din casă, iar el va recupera paguba de la firma de asigurare.

  Milo acceptă şi îi permite lui Andrew să-l conducă printr-o şaradă elaborată pentru a falsifica jaful. La final, Andrew scoate un pistol şi dezvăluie că totul a fost un plan pus la cale de el pentru a-l face pe Milo să pară un hoţ şi să aibă el scuza perfectă de-al ucide fără a suferi consecinţe. După aceea, Andrew pare că-l execută pe Milo împuşcându-l în cap.

  Câteva zile mai târziu, Inspectorul de poliţie Doppler soseşte la proprietatea lui Andrew pentru a investiga dispariţia lui Milo. La început, Andrew susţine că el nu ştie nimic despre acesta, însă vina lui devine evidentă atunci când Inspectorul pune cap la cap anumite indicii. Speriat, Andrew cedează şi povesteşte versiunea jafului, însă insistă asupra faptului că nu l-a ucis pe Milo, ci a tras folosind cartuşe oarbe şi că rivalul său, speriat şi umilit, a plecat pe propriile picioare şi nevătămat.

  Urmăreşte online filmul Sleuth – Jocuri Fatale 1972, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film