• Filme Online
 • Small Town Crime (2017), filme online subtitrat în Română


  Small Town Crime (2017), filme online subtitrat în Română

  Small Town Crime (2017), film online HD subtitrat în Română

  Mike Kendall a fost dat afară din poliţie din cauza faptului că i-a plăcut prea mult băutura şi a cauzat fără să vrea, în timp ce îşi făcea datoria de poliţist sub influenţa aburilor alcoolului, moartea partenerului său şi a unui trecător oarecare. Chiar dacă stă mai tot timpul beat, el încearcă să-şi recapete slujba, însă alcoolul îl împiedică să facă asta. Într-o zi, când se trezeşte după încă o noapte scăldată în alcool, el descoperă o tânără femeie lăsată să moară pe marginea drumului.

  El încearcă s-o ducă la spital pentru a fi salvată, însă este prea târziu şi fata moare – numai că moartea acesteia declanşează în interiorul lui Mike dorinţa de mântuire şi devine obsedat de găsirea celui responsabil pentru moartea ei. La început, el le spune celor apropiaţi lui faptul că vrea să rezolve acest caz doar pentru a-şi recăpăta locul în poliţie, numai că pe măsură ce trece timpul toată lumea înţelege – inclusiv el – că adevăratul motiv este acela de-a se mântui cumva.

  Pretinzând că e detectiv particular, Kendall intră în contact cu tot felul de personaje pitoreşti, precum Steve Yendel, bunicul bine intenţionat al victimei, şi Mood, un peşte ce are o mândrie exagerată în ceea ce face. El pune curând cap la cap anumite indicii pe care le obţine şi îl conduc spre concluzia că victima era o tânără de bani gata care s-a plictisit cu binele a luat-o pe un drum zbuciumat al drogurilor şi prostituţiei. Ea a făcut greşeala de-a şantaja oamenii nepotriviţi şi pe lângă moartea ei s-ar putea să provoace moartea mai multor persoane apropiate ei.

  Urmăreşte online filmul Small Town Crime 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1