Snow White and the Huntsman online cu subtitrare in Romana

aaa
aaa
Snow White and the Huntsman online cu subtitrare in Romana

Snow White and the Huntsman online cu subtitrare in romana si calitate DVDRip

Snow White and the Huntsman – Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător – online cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip

Albă ca Zăpada este printesa din Tabor, fiica regelui Magnus și reginei Eleanor. După moartea soției sale, regele Magnus se căsătorește cu frumoasa Ravenna pe care o salvase din ghearele Armatei Întunecate, o forță invadatoare de soldați din sticlă.

Ravenna, care este, de fapt, o vrăjitoare puternică și comandantul Armatei Întunecate, îl ucide pe Magnus în noaptea nunții lor, după ce a constatat că oamenii ca el exploatează frumusețea femeilor și mai apoi renunţă la ele ca la nişte rebuturi. După ce Ravenna pune mâna pe regat, Duke Hammond evadează din castel cu fiul său William, dar nu o poate salva şi pe Albă ca Zapada, care este capturată de către Ravenna şi fratele ei, Finn, şi apoi închisă într-un turn din castel.

Tabor este lăsat în ruine sub conducerea Ravennei, care se hrăneşte periodic cu tinereţea şi frumuseţea femeilor, în scopul de a menține o vrajă făcută de mama ei, care îi permite să-şi păstreze frumusețea veşnic. Când Albă ca Zăpada ajunge la vârsta maturităţii, Ravenna află de la oglinda ei magică faptul că Albă ca Zăpada este singura care o poate distruge, dar în acelaşi timp o şi poate face nemuritoare dacă-i va lua inima, iar aceasta nu va mai fi nevoită niciodată să ucidă fete tinere pentru a se menţine frumoasă. Ravenna îi ordonă lui Finn să i-o aducă pe Albă ca Zapada, dar aceasta evadează din celula în care a fost închisă şi ajunge in pădurea întunecată, acolo unde puterile Ravennei sunt inutile.

Eric, Războinicul Vânător, un văduv beţiv, care a supraviețuit în pădurea întunecată, este adus la Ravenna care îi cere să-l conducă pe Finn în pădurea întunecată pentru a o găsi pe Albă ca Zăpada. În schimb ea îi promite că-i reînvie soția decedată, Sarah. Duke Hammond află că Albă ca Zăpada este în viață și a fugit în pădurea întunecată, iar fiul său William, prietenul din copilărie al Albei ca Zapada, se infiltrează în armata lui lui Finn, ca arcaș, pentru a o găsi.

 

Snow White and the Huntsman online cu subtitrare in romana
SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

11 responses to “Snow White and the Huntsman online cu subtitrare in Romana”

 1. se tot intrerupe dupa cateva minute si nu mai merge

 2. Anonymous says:

  Păi, dacă nu-l laşi să se încarce, logic!

 3. juli says:

  are dreptate Florentina,fimul se intrerupe … poate poti face ceva..

  • Anonymous says:

   Citiţi instrucţiunile, că nu sunt puse degeaba acolo.

   Nu vă uitaţi la film în calitate 480 sau 720 dacă nu aveţi PC-uri suficient de bune, daţi la 360 şi sigur merge, dacă-l lăsaţi să se încarce corespunzător.

 4. Danyel Katalin says:

  Nu merge filmul

 5. cristina elena says:

  frumos!!!!

 6. M says:

  Filmul este foarte frumos,dar Kristen Stewart joaca extrem de prost,i se potrivesc rolurile dramatice,in niciun caz Alba ca Zapada.De fapt,au denaturat povestea si au vrut s-o faca o Alba ca Zapada razboinica,amazoana…

 7. cristi says:

  nu mai este filmu….

 8. black angel says:

  nu pot sa vad filmul..dc?

Spune-ne parerea ta despre acest film