SOLARIS (2002), Filme Online HD 720P, Subtitrat În Românâ

aaa
aaa
SOLARIS (2002), Filme Online HD 720P, Subtitrat În Românâ

Solaris 2002, film online HD subtitrat în Românâ

Psihologul Dr. Chris Kelvin este abordat de emisarii unei corporaţii, DBA, ce operează o staţie spaţială care orbitează planeta Solaris. Ei au primit un mesaj din partea prietenului său om de ştiinţă, Dr. Gibarian în care acesta solicită ca el să meargă pe staţia respectivă şi să-l ajute să înţeleagă un fenomen neobişnuit, dar nu a dorit să ofere mai multe explicaţii. Cei de la DBA nu sunt siguri ce ar trebui să facă deoarece misiunea de-a studia Solaris a rămas mult în urmă şi niciun astronaut nu mai doreşte să revină acasă.

În plus, DBA a pierdut contactul cu patrula de securitate care a fost recent detaşată pe staţie. Kelvin acceptă să meargă într-o misiune solitară pe Solaris ca o ultimă încercare de-a aduce înapoi în siguranţă întregul echipaj. După ce ajunge pe Staţia Solaris, Kelvin află că Gibarian s-a sinucis şi majoritatea echipajului fie a murit, fie a dispărut sub circumstanţe bizare. Doi supravieţuitori, Dr. Gordon şi Snow, au ezitări în a explica ce s-a petecut.

Situaţia este şi mai mult complicată atunci când Kelvin observă un băieţel alergând prin staţie. Când rămâne singur în camera lui, Kelvin o visează pe soţia lui decedată şi retrăieşte momentul în care s-au întâlnit prima oară, dar şi alte câteva dintre cele mai intime şi romantice momente petrecute împreună. El se trezeşte şocat şi îngrozit să o descopere pe soţia lui lângă el în pat. Kelvin află mai apoi de la Snow că replici ale celor mai dragi persoane ale echipajului apar în mod misterios în jurul lor.

Urmăreşte online filmul Solaris 2002, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “SOLARIS (2002), Filme Online HD 720P, Subtitrat În Românâ”

  1. Sorin says:

    Slabut filmul.Nota 6.Pacat de actori.

Spune-ne parerea ta despre acest film