• Filme Online
 • Something’s Gotta Give 2003, filme online subtitrat în Română


  Something’s Gotta Give 2003, filme online subtitrat în Română

  Something’s Gotta Give 2003 (Ceva, ceva tot o ieşi), film online HD subtitrat în Română

  Harry Sanborn este un mogul al industriei muzicale care un obicei de 40 de ani de-a se întâlni cu femei de sub 30 de ani, inclusiv cea mai recentă cucerire, Marin Klein. Cei doi merg împreună cu maşina la casa de pe plajă a mamei femeii din Hamptons în speranţa că vor petrece un timp singuri, dar sunt surprinşi de prezenţa mamei lui Marin, o dramaturgă de succes pe nume Erica Barry, care se află acolo împreună cu sora ei Zoe.

  După o cină stânjenitoare, noaptea se transformă într-un dezastru atunci când – în timpul unui preludiu cu Marin – Harry suferă un infarct şi este dus de urgenţă la spital. Doctorul, Julian Mercer, îi spune lui Harry să rămână în zonă câteva zile pentru a fi ţinut sub observaţie aşa că Harry ajunge să rămână cu Erica. Personalităţile lor se ciocnesc şi traiul împreună este unul stânjenitor, asta până când cei doi se cunosc mai bine şi se obişnuiesc unul cu altul.

  Faptul că Harry se întâlneşte cu fiica ei şi că Julian s-a îndrăgostit de Erica îi fac pe cei doi să se chinuie destul de mult cu relaţiile lor. Marin şi Harry se pun de acord să se despărţească, astfel că el şi Erica petrec tot mai mult timp împreună şi ajung să înceapă o relaţie. Harry descoperă că starea lui de sănătate se îmbunătăţeşte şi că nu mai trebuie să rămână în casa Ericăi, astfel că plecă la el. Marin primeşte vestea că tatăl ei, Dave Klein, fostul soţ al Ericăi, urmează să se recăsătorească cu o femeie mai mare decât ea cu doar doi ani.

  Urmăreşte online filmul Something’s Gotta Give 2003 (Ceva, ceva tot o ieşi), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Something’s Gotta Give 2003, filme online subtitrat în Română”

  Spune-ne parerea ta despre acest film