Sometimes a Great Notion 1970, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Sometimes a Great Notion 1970, filme online subtitrat în Română

Sometimes a Great Notion 1970 (Câteodată o mare noţiune), film online HD subtitrat în Română

Stabilitatea economică din Wakonda, Oregon, este pusă în pericol atunci când uniunea locală de cherestea solicită o grevă generală împotriva unui mare conglomerat ce activează în acest domeniu. În momentul în care un tăietor de lemne independent pe nume Hank Stamper, alături de tatăl său Henry, sunt solicitaţi să se alăture şi ei grevei generale, cei doi refuză să facă acest lucru, iar localnicii îi consideră drept trădători. Toţi cei din familia Stamper locuiesc într-o clădire, inclusiv nepotul lui Henry, Joe Ben.

Hank se străduieşte să menţină această mică afacere de familie pe linia de plutire şi, deoarece se concentrează foarte mult asupra muncii sale, el adânceşte tot mai mult prăpastia care s-a produs între el şi soţia lui, Viv. Aceasta din urmă vrea ca soţul ei să încheie lupta aceasta de extindere teritorială, însă nu are succes în a-l convinge să facă asta. De asemenea, Leland Stamper, fiul cel mic al lui Henry şi fratele vitreg al lui Hank, complică lucrurile şi mai tare atunci când se întoarce acasă.

El a fost plecat la facultate şi s-a învăţat cu traiul de la marele oraş, iar educaţia pe care a primit-o acolo nu prea se mai potriveşte cu ceea ce se întâmplă în micul său orăşel. Un băutor înrăit, Lee mărturiseşte faptul că a încercat să se sinucidă după ce mama lui a făcut la rândul ei acest gest şi de atunci el a trăit într-o depresie continuă. El o îndeamnă pe neglijata Viv să plece.

Urmăreşte online filmul Sometimes a Great Notion 1970 (Câteodată o mare noţiune), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film