• Filme Online
 • Song to Song 2017, filme online subtitrat în Română


  Song to Song 2017, filme online subtitrat în Română

  Song to Song 2017, film online HD subtitrat în Română

  În Austin, Texas, Faye esteo chitaristă care îşi caută succesul în cariera muzicală visată dintotdeauna. Ea începe o aventură romantică împreună cu un producător pe nme Cook în speranţa că acesta o va ajuta să îşi lanseze cariera muzicală. În acelaşi timp, ea începe şi o relaţie cu BV, un muzician care a avut ceva mai mult succes decât ea şi care, la rândul său, lucrează cu Cook. Cook şi Faye păstrează aventura secretă faţă de BV şi cei trei merg împreună într-o excursie în Mexic.

  Rhonda este o fostă profesoară de grădiniţă care lucrează în momentul de faţă ca ospătar la un restaurant unde este curată de Cook. Cei doi încep o relaţie care se finalizează chiar cu o căsătorie, iar acesta cumpără o casă pentru mama ei. Lucrurile se complică între Cook şi BV , ei certându-se şi punând capăt atât relaţiei de afacere cât şi celei de prietenie. Faye îi recunoaşte apoi relaţia avută cu Cook, iar BV se desparte şi de ea.

  Faye îşi continuă periplul relaţiilor ajungând să se întâlnească apoi cu o femeie bogată din Paris care locuieşte în America în momentul de faţă, Zoey. Rhonda începe să devină nemulţumită de stilul de viaţă nebunesc al lui Cook, care include sex cu alte femei şi consumul de droguri. Ea hotărăşte mai apoi să-şi ia viaţa în propriile mâini şi să-l părăsească pe Cook, lăsându-l pe acesta şocat şi întristat.

  Urmăreşte online filmul Song to Song 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film