Southland Tales 2006, filme online HD, subtitrat în Română

aaa
aaa
Southland Tales 2006, filme online HD, subtitrat în Română

Southland Tales 2006 (Poveşti din Southland), film online HD, subtitrat în Română

În data de 4 iulie, 2005, într-o realitate istorică alternativă şi ficţionalizată a Statelor Unite ale Americii, două oraşe din Texas, El Paso şi Abilene, au fost distruse de două atacuri nucleare care au declanşat o catastrofă de proporţii inimaginabile, aruncând America într-o stare de anarhie şi isterie. De asemenea, ca urmare a acestei tragedii apocaliptice s-a pornit şi cel de-al Treilea Război Mondial (o perspectivă fictivă a modului în care ar fi ajuns Războiul Terorii).

Celebra lege antiterorism PATRIOT a fost extinsă şi sub autoritatea ei s-a construit o nouă agenţie denumită US-IDent, a cărei misiune este aceea de-a supraveghea constant cetăţenii, având chiar şi posibilitatea de-a cenzura mesajele care circulă pe Internet şi solicitând amprente pentru a se putea accesa computere sau conturi bancare. Ca răspuns la o criză petrolieră din începuturile războiului mondial, compania Germană Treer construieşte un generator de energie inepuizabilă ce este propulsat de mişcarea perpetuă a curenţilor oceanici.

Cu toate acestea, inventatorul ei, Baron von Westphalen, împreună cu asociaţii lui, ascund faptul că generatorul lor alterează curenţii oceanului şi cauzează ca Pământul să îşi încetinească rotaţia, iar transmisia de la Fluid Karma către receptoarele portabile produce găuri în spaţiu şi timp. În viitorul apropiat, 2008, Los Angeles-ul (la care locuitorii se referă drept „Tărâmurile din Sud”), este un oraş aflat sub conducerea haosului şi copleşit de ascensiunea unei organizaţii neo-Marxiste. Filmul prezintă destinele intercalate ale lui Boxer Santaros (Dwayne Johnson), un actor cu amnezie, Krysta Now (Sarah Michelle Gellar), o fostă actriţă în filme pentru adulţi şi fraţii gemeni Roland şi Ronald Taverner (ambii interpretaţi de Seann William Scott).

Urmăreşte online filmul Southland Tales 2006 (Poveşti din Southland), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

5 responses to “Southland Tales 2006, filme online HD, subtitrat în Română”

 1. marko says:

  Rar, foarte rar scriu un coment , dupa stupiditatea asta nu ai cum sa taci si nu este singura productie cu actori destul de bine cotati dati in mintea …copiilor! zau asa!daca ma gandesc bine asta ar trebui sa ne avantajeze cumva no?…sa nu profitati de ei va rog!…nota 2!

 2. hydros says:

  cineva sa-i aduca cu picioarele pe pamant pe amaratii astia de americanii..spiderman, batman, superman si altii si acum porcaria asta…nu-i de mirare ca se cred/simt singuri pe pamant..ca sigur ca ei altii nu mai sunt nici macar in univers..

 3. Mali says:

  O mare porcarie de film…pacat de actori.

 4. loredana says:

  este o mare tampenie de film, un total fiasco. trist….timp pierdut.

 5. Cris T. Alin says:

  scenariu deezlanat, distributie foarte reusita, prestatia actorilor-dupa scenariu, na! Efecte speciale…mmmedii. daca vrei sa-ti pierzi doua ore din viata, priveste-l !

Spune-ne parerea ta despre acest film