Spider-Man: Homecoming 2017, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Spider-Man: Homecoming 2017, filme online subtitrat în Română

Spider-Man: Homecoming 2017 (Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă), film online subtitrat în Română

După bătălia din New York, Adrian Toomes şi compania sa sunt contractaţi pentru a face curăţenie în oraş, dar operaţiunea este preluată de Departamentul de Control al Pagubelor (DCP) condus de Tony Stark. Supărat că a fost scos din afacere, Toomes îşi convinge angajaţii să păstreze tehnologia Chitauri pe care au recuperat-o deja şi s-o folosească pentru a concepe şi vinde arme avansate. Opt ani mai târziu, Peter Parker este cooptat în Avengers de către Stark pentru a ajuta la o dispută internă, dar se întoarce la şcoală atunci când Stark îi spune că încă nu e pregătit să devină Avenger.

Parker renunţă la echipa liceului de decathlon pentru a se concentra mai mult pe activităţile sale de luptă împotriva criminalilor drept Spider-Man. Într-o noapte, după ce împiedică nişte infractori să jefuiască un ATM folosindu-se de armele lor avansate pe care le-au achiziţionat de la Toomes, Parker se întoarce în apartamentul său din Queens unde prietenul său cel mai bun, Ned, îi descoperă identitatea secretă.

Într-o altă noapte, Parker dă peste asociaţii lui Toomes, Jackson Brice / Shocker şi Herman Schultz, care încearcă să vândă arme unui criminal local pe nume Aaron Davis. Parker intervine şi este aproape să moară, dar este salvat de către Stark care îl monitoriza în secret şi îl avertizează pe acesta că este foarte periculos să intervină în afacerile cu infractori importanţi. Toomes îl ucide accidental pe Brice cu una dintre armele sale şi apoi Schultz devine noul Shocker.

Urmăreşte online filmul Spider-Man: Homecoming 2017 (Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Spider-Man: Homecoming 2017, filme online subtitrat în Română”

  1. catalino nasta says:

    Film din categoria bune dar slabe … mergea cand eram in clasa a doua … oricum tank you admin !

Spune-ne parerea ta despre acest film