Spring, Summer, Fall, Winter… and Spring 2003, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Spring, Summer, Fall, Winter… and Spring 2003, filme online subtitrat în Română

Spring, Summer, Fall, Winter… and Spring 2003, film online subtitrat în Română

Filmul este împărţit în cinci fragmente precum anotimpurile din titlu. Fiecare segment prezinte un stadiu din viaţa unui tânăr călugăr budist şi a mentorului său. Segmentele sunt împărţite la aproximativ 10 sau 20 de ani distanţă unul de altul.  În prima primăvară, micul ucenic budist locuieşte cu maestrul său într-o mică mănăstire plutitoare din Korea. Ucenicul şi maestrul duc o viaţă plină de rugăciune şi meditaţie. într-o zi ucenicul chinuie un peşte, o broască şi un şarpe în timp ce maestrul priveşte şi îi va oferi o lecţie din aceste fapte.

Într-o vară, acum adolescentul ucenic întâlneşte o mamă şi fiică plimbându-se prin pădure căutând mănăstirea. Ucenicul le întâmpină tăcut pe cele două femei şi le duce la mănăstire. Fiica respectivă suferă de o boală nespecificată şi a fost adusă la maestrul budist în speranţa că va fi vindecată. Maestrul acceptă să o accepte pe fată o vreme s-o îngrijească, iar mama ei pleacă. Pe parcursul următoarelor câteva zile, ucenicul se simte atras sexual de fată, dar este prea timid să spună ceva.

Mulţi ani mai târziu, într-o toamnă, după ce a cedat dorinţelor carnale, tănârul care a devenit acum un bărbat în toată firea, se întoarce la maestrul său spăşit şi vinovat de un lucru foarte grav. El vine la maestru pentru a-i cere iertare şi a-l ajuta să-şi mântuiască sufletul. Ajuns la vârsta mijlocie, într-o iarnă, călugărul se întoarce acasă pe lacul îngheţat unde fosta lui casă a stat nelocuită vreme de mulţi ani, numai că de această dată maestrul nu se mai află acolo să-l sfătuiască şi ajute.

Urmărește online filmul Spring, Summer, Fall, Winter… and Spring 2003, cu subtitrare în Română și calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film