Spy Game 2001, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Spy Game 2001, filme online subtitrat în Română

Spy Game 2001 (Spioni de Elită), film online HD, subtitrat în Română

Desfăşurându-şi acţiunea în anul 1991, filmul prezintă cum guvernul american şi cel chinez sunt pe cale să încheie un acord comercial major, iar preşedintele american are planificată o vizită în China pentru a oficializa această înţelegere. CIA află că unul dintre agenţii ei, Tom Bishop (Brad Pitt) a fost capturat în timp ce încerca să elibereze o englezoaică, Elizabeth Hadley (Catherine McCormack), dintr-o închisoare din Su Chou, în apropiere de Shanghai. Bishop este torturat pentru a divulga unele informaţii şi va fi executat în următoarele 24 de ore dacă nu va fi ajutat de guvernul american. Dacă CIA va recunoaşte că este agentul lor, riscă să pună în pericol întregul acord comercial.

Pentru ca situaţia lui să fie şi mai gravă, Bishop se pare că acţionase fără permisiunea din partea agenţiei. Încercând să rezolve situaţia rapid şi fără incidente, conducătorii CIA îl cheamă pe Nathan Muir (Robert Redford), un ofiţer de caz aflat în ultima zi înainte de pensionare şi cel care l-a recrutat pe Bishop. Prima încercare a lui Muir de a-l salva pe Bishop este aceea de-a trimite informaţia spre presă prin intermediul unui om de legătură din Hong Kong, crezând că presiunea publică îi va forţa pe cei de la CIA să intervină şi să-l salveze.

Cu toate acestea, tactica dă doar rezultate parţiale, iar apoi eşuează complet când directorul adjunct al CIA, Charles Harker (Stephen Dillane), intervine şi CNN retractează povestea. Între timp, Muir povesteşte cum a ajuns să-l recruteze pe Bishop pe când era lunetist în timpul Războiului din Vietnam şi despre turul pe care l-au avut în Berlin, Germania, acolo unde Bishop avusese misiunea de-a procura bunurile Germaniei de Est, iar Muir se afla la comandă.

Urmăreşte online filmul Spy Game 2001 (Spioni de Elită), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “Spy Game 2001, filme online subtitrat în Română”

 1. andipanda says:

  Excelent.

 2. tony uk says:

  nota 10. capodopera. multumim admin

 3. Bebe says:

  Multumim Admin https://www.filme-bune.net
  pentru “Spy game” (2001)

  Un recital de actorie cu Robert Redford si Brad Pitt.
  Frumos.
  O uimitoare coloana sonora.
  Ultimele doua melodii din prezentarea filmului
  sunt coplesitoare..

  Multumesc.

 4. anonim says:

  filme mun ,playerul e naspa

Spune-ne parerea ta despre acest film