Stage Beauty – Farmecul scenei (2004) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Stage Beauty – Farmecul scenei (2004) filme online subtitrat în Română

Stage Beauty – Farmecul scenei (2004) film online subtitrat în Română

Ned Kynaston (Billy Crudup) este unul dintre cei mai buni actori din prezent, fiind faimos cu precădere datorită modului în care interpretează roluri de femei, mai ales felul în care a interpretat-o pe Desdemona în piesa Othello. Croitoreasa lui, Maria (Claire Danes), îşi doreşte să joace şi ea în teatrele faimoase şi legitime, dar îi este interzis ca urmare a unei legi făcute de Puritani. Drept urmare, ea apare în diverse producţii la o tavernă locală folosind numele de scenă Margaret Hughes.

Activitatea ei este ajutată de inovaţia unei femei care ţine spectacole în public şi atrage atenţia lui Sir Charles Sedley (Richard Griffiths) care se oferă să o ajute şi mai mult în carieră şi nu numai. În cele din urmă ea ajunge să fie prezentată Regelui Charles al II-lea (Rupert Everett). Nell Gwynn (Zoe Tapper), o actriţă aspirantă şi amanta regelui, vine şi îi face scandal lui Kynaston referitor la femeile de pe scenă şi apoi îl seduce pe Charles şi îl convinge pe acesta să interzică bărbaţilor să joace roluri de femeie.

Kynaston, care a trecut printr-o perioadă dificilă de perfecţionare personală ca să poată să joace roluri de femei, se simte debusolat şi nu ştie dacă să păstreze relaţia cu amantul său, George Villiers (Ben Chaplin), Ducele de Buckingham, din moment ce acesta din urmă nu şi-a prezentat niciodată intenţia de-a duce o viaţă de homosexual, iar Kynaston şi-a pierdut acceptarea în rândurile societăţii Londoneze în care a început să circule bârfe cu privire la asocierea dintre cei doi.

Urmăreşte online filmul Stage Beauty – Farmecul scenei (2004) cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film