• Filme Online
 • Stalag 17 (1953) filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Stalag 17 (1953) filme online subtitrat în Română

  Stalag 17 (1953) film online subtitrat în Română

  Povestea filmului începe în „cea mai lungă noapte a anului” 1944, într-un lagăr de prizonieri din Luftwaffe aflat undeva lângă Râul Danube. Povestea este narată de către Clarence Harvey „Cookie” Cook. În lagăr se află polonezi, cehi, americani. Manfredi şi Johnson încearcă să evadeze printr-un tunel, dar sunt împuşcaţi de către gardienii care-i aşteapta atunci când trec de gardul cu sârmă ghimpată. Ceilalţi prizonieri ajung la concluzia că unul dintre ei ar putea să fi spus germanilor despre această tentativă.

  Suspiciunile se îndreaptă către Sefton, un antreprenor care face diverse „afaceri” cu gardienii. De asemenea, el organizează curse de şoareci şi alte evenimente profitabile. Sefton le spune prizonierilor că este o prostie să încerce să fugă. Viaţa prizonierilor este apoi prezentată; ei folosesc un radio clandestin pentru a se informa cu privire la viaţa de dincolo de lagăr. Un gardian german, Feldwebel Schultz, le confiscă radioul după o altă operaţiune de succes a „informatorului”.

  „Animalul” Kuzawa este îndrăgostit de faimoasa actriţă Betty Grable şi intră în depresie atunci când află că aceasta s-a măritat cu un anume Harry James. Sefton îi mituieşte pe gardieni să îi permita să-şi petreacă o zi în cazarma femeilor ruse şi, din acest motiv, ceilalţi prizonieri devin tot mai convinşi de faptul că aceasta este o recompensă pe care a primit-o din partea germanilor ca urmare a informaţiilor pe care acesta le-ar fi oferit referitor la radioul lor. Când se întoarce el este acuzat că este un spion.

  Urmăreşte online filmul Stalag 17 (1953), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1