Stan & Ollie (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Stan & Ollie (2018), filme online subtitrat în Română

Stan & Ollie (2018), film online subtitrat în Română

În anul 1937, pe când realizau „Way Out West”, Stan Laurel refuză să îşi prelungească contractul cu Hal Roach deoarece Stan crede că studioul şi însuşi Roach nu apreciază financiar la adevărata valoare calităţile şi faima celebrului duo de comedie. Oliver Hardy rămâne totuşi legat de Roach cu un contract diferit şi studioul încearcă să-l facă să lucreze alături de Harry Langdon în filmul Zenobia. În timp ce Laurel şi Hardy se vor reuni curând, absenţa lui Ollie de la o întâlnire cu Fox rezultă în abandonarea proiectului şi Stan se simte trădat, purtând ranchiună mulţi ani.

În anul 1953, cei doi pornesc într-un turneu muzical prin Regatul Unit şi Irlanda în timp ce se străduiesc să realizeze un nou film: o adaptare comică a lui Robin Hood. Totuşi, carenţele de promovare în Marea Britanie realizată de Bernard Delfont face ca turneul lor să pornească tare anevoios, având foarte puţini spectatori deoarece Delfont se concentrează mai mult asupra altui star.

În cele din urmă succesul lor începe să fie ceva mai vizibil odată cu impliarea serioasă a lui Delfont. În timpul turneului, cei doi continuă să scrie şi să realizeze diverse gaguri pentru film. Când turneul ajunge în cele din urmă în Londra, Stan vizitează personal producătorul de film şi descoperă faptul că nu există fonduri suficiente pentru proiect şi, drept consecinţă, a fost anulat. El este foarte dezamăgit, dar ştiind că Ollie ar fi şi mai dezamăgit, el îi ascunde acest lurcru şi cei doi continuă să dezvolte scenariul pentru film.

Urmăreşte online filmul Stan & Ollie (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film