Stand by Me – Prietenie 1986, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Stand by Me – Prietenie 1986, filme online subtitrat în Română

Stand by Me – Prietenie 1986, film online HD subtitrat în Română

Autorul Gordie Lachance citeşte în ziar o ştire în care prietenul său din copilărie, Chris Chambers, a fost înjunghiat mortal. Gordie narează un incident din copilărie atunci când el şi trei prieteni de-ai săi au pornit într-o călătorie de a gasi cadavrul unui băiat dispărut aproape de Castle Rock, Oregon, în weekendul sărbătorii Zilei Muncii din anul 1959. Tânărul Gordie este un puştan tăcut şi pasionat de cărţi căruia îi place să spună poveşti. Părinţii lui, deplângând moartea fratelui său mai mare, Denny, au ajuns să îl neglijeze pe Gordie.

Prietenii lui sunt Chris, care provine dintr-o familie de beţivi şi criminali, Teddy Duchamp, un joker care a fost ars şi are cicatrici severe pe trup din cauza tatălui său bolnav mintal; şi Vern Tession, un supraponderal foarte timid din fire. Vern îl aude pe fratele său mai mare, Billy, şi pe prietenul acestuia, Charlie Hogan, discutând despre Ray Brower, un tânăr localnic ce a dispărut şi este prezumat a fi mort.

Gordie, Chris, Teddy şi Vern hotărăsc să încerce ei să găsească trupul lui Ray şi să devină, astfel, eroi locali. Chris fură un pistol de la tatăl său şi băieţii pornesc în misiune. Ei ajung la o groapă de gunoi unde îşi petrec ceva vreme, în timp ce Gordie pleacă să cumpere ceva de mâncare pentru călătorie. Când Gordie se întoarce, el îşi vede prietenii sărind gardul pentru a fugi de Milo Pressman, cel care păzeşte groapa de gunoi, şi câinele acestuia, astfel că fuge şi el imediat.

Urmăreşte online filmul Stand by Me – Prietenie 1986, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film