Starbuck, film online subtitrat în Română

aaa
aaa
Starbuck, film online subtitrat în Română

Starbuck 2011, film online DVDRip, subtitrat în Română

La începutul anului 1988, David Wozniak (Patrick Huard) se află la o bancă de spermă din Quebec, Canada, pentru a face o „donaţie”. 23 de ani mai târziu, este un nefericit tip ce se ocupă cu livrările la măcelăria familiei sale, urmărit de mafioţi cărora le datorează 80 de mii de dolari, iar iubita lui, Valérie (Julie LeBreton), este însărcinată. Chiar dacă poartă în pântece copilul lui, Valérie doreşte să se despartă de David deoarece îl consideră un iresponsabil şi îl acuză că nu este alături de ea atunci când are nevoie. Ea nu doreşte ca el să facă parte din viaţa copilului deoarece susţine că îi va fi mai bine acestuia fără el. Totuşi, David jură că se va schimba de dragul ei şi al bebeluşului.

Într-o zi însă, David este informat de un avocat ce reprezintă clinica unde a făcut mai multe donaţii de spermă că, dintr-o eroare a acestora, au folosit numai sperma lui la inseminare, iar acest lucru a dus la naşterea a nu mai puţin de 533. Dintre aceştia, 142 au apelat la instanţa de judecată pentru a forţa clinica să dezvăluie identitatea lui „Starbuck”, porecla pe care a folosit-o el atunci când a donat sperma. Prietenul lui David, care se întâmplă să fie şi avocat (Antoine Bertrand), îl reprezintă în tentativa sa de-a rămâne anonim şi a nu permite clinicii să-i dezvăluie identitatea.

Totuşi, David ia dosarele celor 142 de urmaşi ai lui şi, simbolic, încearcă să-şi demonstreze lui însuşi că s-a schimbat şi hotărăşte să devină un fel de „înger păzitor” pentru ei, dar fără să le dezvăluie adevărata sa identitate. Pe măsură ce David se implică mai mult decât plănuise iniţial, el este prins în dorinţa de-a face bine pentru urmaşii lui, să facă bine pentru Valérie şi copilul lor încă nenăscut şi să facă bine pentru familia lui, dar toate acestea fără să-şi dezvăluie identitatea de Starbuck.

Urmăreşte online filmul Starbuck 2011, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

9 responses to “Starbuck, film online subtitrat în Română”

 1. Dan C. says:

  Nota 8.5

 2. john says:

  superb. merita vazut
  mi as dori si eu o familia asa mare

 3. nota 10 says:

  foarte bun filmul ,merita vazut chiar de 2 ori

 4. Ramona says:

  Foarte frumos!!!Merita vazut!!!Recomand!!10+

 5. Ninna says:

  Superb filmul. Emotionant…

 6. andrei says:

  cand pui Delivery Man 2013 ?

 7. andrei says:

  pai nu l-am vazut pe asta pentru ca vreau sa il vad pe ala, asta e in franceza ceia ce e naspa iar in Delivery Man sunt actori mai buni. 😀

 8. […] pană de idei copiază alte filme care au avut succes în trecut, de această dată, în cazul lui Starbuck, cel care a hotărât să-l refacă în format american, cu actori americani, a fost chiar […]

Spune-ne parerea ta despre acest film