• Filme Online
 • Stargate – Poarta Stelară 1994, filme online subtitrat în Română


  Stargate – Poarta Stelară 1994, filme online subtitrat în Română

  Stargate – Poarta Stelară 1994, film online HD subtitrat în Română

  Egiptologul şi lingvistul Daniel Jackson este invitat de către Catherine Langford să traducă nişte hieroglife pe care tatăl ei le-a descoperit în anul 1928. Jackson este dus la o bază americană şi i se spune de către Colonelul Jack O’Neil că proiectul este strict secret. Jackson ajunge la concluzia că hieroglifele se referă la o „poartă stelară” care foloseşte constelaţiile drept coordonate spaţiale. Datorită acestei revelaţii, lui Jackson i se arată că poarta stelară se află chiar în baza unde se află ei acum, descoperită de asemenea de tatăl lui Langford.

  Ei se folosesc de coordonatele lui Jackson pentru a alinia inelele de metal ale porţii stelare şi de îndată ce toate semnele sunt introduse se deschide o gaură de vierme, conectând poarta stelară cu o planetă îndepărtată. Jackson i se alătură lui O’Neil şi altor soldaţi care trec prin poarta stelară, însă are anumite obiecţii şi îngrijorări cu privire la o armă nucleară pe care au adus-o şi intenţionează s-o folosească în caz de forţă majoră.

  Ajunşi pe o planetă aridă, ei se regăsesc într-o structură asemănătoare unei piramide. Jackson localizează poarta stelară şi centrul de comandă, dar nu cunoaşte coordonatele Pământului pentru a se întoarce acasă. O’Neil ordonă câtorva soldaţi să rămână pentru a păzi poarta. În apropiere, ei descoperă un trib de oameni care încearcă să mineze un mineral straniu din planetă. Jackson reuşeşte să comunice cu aceştia datorită faptului că ei vorbesc o variaţie a egiptului antică, iar ei le spune că tribul îi priveşte ca pe nişte emisari ai zeului lor Ra.

  Urmăreşte online filmul Stargate – Poarta Stelară 1994, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film