Submergence 2017 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Submergence 2017 filme online subtitrat în Română

Submergence 2017 film online HD subtitrat în Română

Filmul este bazat pe un roman şi are în centrul atenţiei o poveste de dragoste dintre o biomatematiciană pe nume Danielle Flinders, care este fascinată de viaţa din cele mai adânci niveluri ale oceanului, şi James More, un agent secret care se pretinde expert în domeniul apei pentru a încerca să obţină nişte dovezi referitoare la activităţile celor din Al Qaeda în Somalia. Povestea este construită în jurul unor cuvinte cheie precum „imersiune”, „adâncuri”, „întuneric” şi „lumină”, acestea fiind ilustrate prin secţiuni divergente în care Danielle explorează adâncul oceanului în timp ce James este răpit, ţinut într-o cameră obscură şi torturat de radicalii somalezi.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară la un resort luxos din Normandia şi nu le-a luat deloc mult pentru a se îndrăgosti nebuneşte unul de altul, însă împrejurările nefavorabile cauzate de meseria lor îi obligă să se despartă pentru a-şi îndeplini fiecare sarcinile de serviciu. Aflaţi amândoi într-o stare de izolare, singurul lucru care-i ajută să treacă peste greutăţi este gându-l că se vor revedea într-o bună zi.

În ciuda faptului că James este torturat cu bestialitate de către teroriştii somalezi pentru a-l convinge să dea o declaraţie în faţa camerelor de luat vederi cum că ar susţine cauza lor, el nu cedează acestor torturi şi se agaţă de orice moment pe care l-a petrecut în compania lui Danielle pentru a-şi alina suferinţa şi a reuşi să rămână pe linia de plutire în toată această situaţie dramatică în care se regăseşte.

Urmăreşte online filmul Submergence 2017 cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “Submergence 2017 filme online subtitrat în Română”

  1. andipanda says:

    Aiurea film.

  2. teodor says:

    Vă mulțumesc și pentru acest film,…Filme-Bune.Net !

  3. colonelul says:

    inceputul e frumos…….pe urma devine plictisitor …….iar finalul e de hales-bules !

Spune-ne parerea ta despre acest film