• Filme Online
 • SULTAN (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română


  SULTAN (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română

  Sultan 2016, film online HD subtitrat în Română

  Sultan Ali Khan (Salman Khan) este un fost campion la lupte trecut de prima tinereţe care duce o viaţă solitară şi mediocră în micul oraş Haryana. Aakash Oberoi (Amit Sadh), fondatorul unei ligi private de arte marţiale mixte, este încurajat de tatăl lui să angajeze un luptător indian care să ridice popularitatea ligii. El se duce în Haryana pentru a-i face o ofertă lui Sultan, dar acesta îl refuză cu vehemenţă şi spune că s-a retras complet din această lume a luptelor.

  În căutarea unui motiv pentru retragerea sa, Aakash îi cere informaţii unuia dintre prietenii lui Sultan, Govind (Anant Sharma), care povesteşte cum a început cariera lui. În urmă cu opt ani, Sultan s-a îndrăgostit la prima vedere de Aarfa Hussain (Anushka Sharma), o luptătoare la rândul ei şi fiica unui antrenor local. Cu toate că la început Aarfa era rece cu el şi îi respingea orice tentativă de-a se apropia de ea, în cele din urmă ea l-a acceptat ca prieten.

  Când Sultan a început să susţină că este iubita lui, ea l-a respins şi i-a spus că vrea să se mărite cu un luptător realizat aşa cum este şi ea. Hotărât nevoie mare să îi câştige respectul şi iubirea, Sultan a început să se antreneze cu ardoare şi să concureze în competiţiile locale, ajungând chiar să câştige un turneu statal, iar mai apoi inima fetei. Cei doi au devenit nişte luptători faimoşi în toată ţara, reprezentând India în mai multe competiţii internaţionale. Ambii visează acum să reprezinte India şi la Jocurile Olimpice şi, chiar dacă ajung până în finala competiţiei naţionale, un eveniment neaşteptat pune în pericol acest vis.

  Urmăreşte online filmul Sultan 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  8 responses to “SULTAN (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. sandu says:

   un film exceptional vizionatil cu incredere

  2. Dorin says:

   Un film mai bun nu se poate viziona….RECOMAND MAXIM….este un film la care nu s-a inventat nota pe care o merita….100000000000…0000+

  3. Catalina says:

   Dragut filmul, de recomandat in special celor care prefera filmele indiene.

  4. vartej says:

   Binili invinge! dar … mai greu. de fapt o drama cu happyend fortat.

  5. emanuel vechiu says:

   ma facut sa plang jumatate de ora..un film extraordinar

  6. feli says:

   bun filmul

  7. Elvis says:

   Forte Frumos Film

  8. Marian10 says:

   Exceptional filmul, cu de toate, cu actiune, cu regrete dar cu cele din urma cu o dragoste fara limite. Foarte frumos. Merita vazut cu incredere

  Spune-ne parerea ta despre acest film