Sunshine 2007, film online Noi HD 720p subtitrat în Română

aaa
aaa
Sunshine 2007, film online Noi HD 720p subtitrat în Română

Sunshine 2007, film online HD 720p, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează este un pic prea detaliată: În anul 2057, stingerea soarelui porneşte o iarnă solară şi ameninţă cu putere Pământul. Omenirea, într-o încercare de a-l reporni, încarcă o bombă stelară masivă pe o navă spaţială denumită drept Icarus II. Această navă este a doua tentativă şi ultima încercare de-a salva omenirea, deoarece prima misiune, Icarus I, a fost pierdută în urmă cu şapte ani din motive necunoscute. După ce părăseşte atmosfera Pământului, Ofiţerul de Comunicaţii al Icarus II, Harvey, descoperă un semnal de alarmă de la Icarus I în timp ce trece pe lângă Mercur. În timp ce operaţiunea cu bomba stelară este pur teoretică, fizicianul Capa îi recomandă Căpitanului Kaneda să schimbe cursul.

Din moment ce aceste bombe au secătuit omenirea de resurse în această materie, o unire a celor două nave spaţiale le-ar asigura două şanse de reuşită. Mace, inginerul navei, nu este de acord cu această idee. În planificarea noului curs, navigatorul Trey uită să realinieze scuturile care protejează nava de vânturile solare şi acest lucru cauzează daune importante fuzelajului. Kaneda şi Capa se îmbarcă într-o misiune de a face reparaţii la navă în timp ce se află înclinată în sensul opus al soarelui pentru a nu risca foarte mult şi a avea oarecare siguranţă.

Cu toate acestea, un incendiu în camera de oxigen al navei cauzat de reflecţia luminii solare face ca nava să se realinieze cu faţa la soare, iar Kaneda se sacrifică pentru a putea completa reparaţiile. Trey se învinovăţeşte pe sine pentru pierderea lui Kaneda şi camera de oxigen, iar psihiatrul Searle îl consideră un risc pentru el însuşi şi crede că este în pericol de-a se sinucide, aşa că hotărăşte să-l sedeze pentru propria lui siguranţă şi a întregii misiuni.

Urmăreşte online filmul Sunshine 2007, în calitate HD şi cu subtitrare în Română.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “Sunshine 2007, film online Noi HD 720p subtitrat în Română”

 1. ionut says:

  e bunisor … nota 8

 2. armageddon says:

  film cu un actor,e doar unul care se uita ca prostul la soare aproape tot filmul. :))

 3. polo says:

  nu merge ….de ce??

 4. GEKKO says:

  Sunshine (2007) nu merge

Spune-ne parerea ta despre acest film