• Filme Online
 • Super Fuzz – Superpoliţistul 1980, filme online subtitrat în Română


  Super Fuzz – Superpoliţistul 1980, filme online subtitrat în Română

  Super Fuzz – Superpoliţistul 1980, film online HD subtitrat în Română

  Povestea începe ca o retrospectivă a poliţistului Dave Speed (Terence Hill) care înfruntă cea de-a patra tentativă de executare (de această dată cu scaunul electric) pentru o presupusă crimă comisă a superiorului său şi prieten bun, Sergentul Willy Dunlop (Ernest Borgnine). În timp ce merge pe „culoarul morţii” încă o dată, Dave îşi aminteşte cum au început toate aceste lucruri. Ieşind de pe băncile academiei de poliţie, Dave este trimis să dea o amendă de parcare membrului unei mici comunităţi indiene din Florida Everglades.

  Fără ca el să aibă habar despre acest lucru, Guvernul American şi NASA pregătesc un experiment secret cu radiaţii în oraş ce presupune lansarea unei rachete cu plutoniu roşu în oraşul care fusese de mult evacuat. Dave, singurul om din orăşelul cu pricina, este lovit de radiaţii, dar nu moare şi se întoarce de acolo. Povestea lui cum că a fost foarte aproape de explozie şi nu a suferit practic nicio daună îi uluieşte pe toţi, însă nu şi pe Dunlop.

  Pe măsură ce timpul trece, Dave realizează faptul că a dezvoltat anumite superputeri, cum ar fi reflexe super rapide, viteză, anduranţă, telekinezie, premoniţii, hipnotism sau abilitatea de-a spravieţui căderii de la etajul 23 al unui bloc. Însă ce e şi mai intrigant este faptul că puterile sale pur şi simplu încetează să funcţioneze atunci când vede culoarea roşu. Însă aceste puteri ale sale, chiar şi cu aceste limitări, reprezintă un avantaj foarte mare atunci când se găsesc nişte bani falşi prin oraş care sunt orchestraţi de un om de afaceri local, Torpedo (Marc Lawrence), şi amanta sa, Rosy Labouche (Joanne Dru), o fostă actriţă de care Dunlop este foarte îndrăgostit.

  Urmăreşte online filmul Super Fuzz – Superpoliţistul 1980, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film