• Filme Online
 • Super Troopers 2 (2018) filme online subtitrat în Română


  Super Troopers 2 (2018) filme online subtitrat în Română

  Super Troopers 2 – Super Poliţişti 2 (2018) film online HD subtitrat în Română

  La câţiva ani după evenimentele primului film, ofiţerii au fost daţi afară de la Departamentul de Poliţie Spurbury după ce l-au luat pe Fred Savage într-o excursie ce a rezultat în moartea acestuia. Farva (Heffernan) este acum supervizor în construcţii, iar Mac (Lemme) şi Rabbit (Stolhanske) lucrează pentru el. Thorny (Chandrasekhar) lucreaza în industria forestieră, iar Foster (Soter) locuieşte împreună cu iubita şi fosta colegă de serviciu, Ursula Hanson (Coughlan). Mac este sunat de fostul şef, Căpitanul O’Hagen (Cox), pentru a reuni grupul şi a se întâlni la o partidă de pescuit în Canada.

  De îndată ce grupul ajunge ei realizează că intenţia lui O’Hagen era aceea de-a se întâlni cu Guvernatorul din Vermong, Jessman (Carter). Aceasta le explică faptul că în urma unui studiu s-a descoperit că un anumit teritoriu din Canada a aparţinut iniţial americii. Canada a acceptat să cedeze teritoriul, iar Guv. Jessman are nevoie să creeze un departament de poliţie care să preia îndatoririle oficialităţilor canadiene din regiune.

  Ea invită grupul să devină din nou poliţişti având ca promisiune faptul că dacă se descurcă în această misiune ei vor fi repuşi în drepturi depline. La o recepţie pentru ofiţerii de poliţie, ei se întâlnesc cu primarul oraşului, Guy Le Franc (Lowe) şi cu ataşatul cultural Genevieve Aubois (Chriqui). Americanii sunt primiţi cu antipatie de localnicii care doresc să ramână canadieni. În ziua următoare, Foster şi Mac îi însoţesc pe Mounties în patrulă pentru a face cunoştinţă cu localnicii unde, iar apoi sunt atacaţi în clubul de striptease Le Franc.

  Urmăreşte online filmul Super Troopers 2 – Super Poliţişti 2 (2018) cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film