Suspiria 1977 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Suspiria 1977 filme online subtitrat în Română

Suspiria 1977 film online subtitrat în Română

Suzy Bannion, o studentă la balet din New York, soseşte târziu într-o noapte ploioasă la prestigioasa Academie de Dans Tanz din Freiburg. În timp ce încearcă fără succes să facă pe cineva să-i răspundă la uşa academiei, ea vede o studenta, Pat Hingle, fugind de la şcoală. Suzy se duce la un hotel în timp ce Pat se refugiază în apartamentul unui prieten. Pat îi spune prietenului respectiv că a descoperit ceva teribil în interiorul academiei, iar apoi se încuie în baie.

O figură umbroasă sparge fereastra şi o apucă pe Pat. Auzind ţipetele acesteia, prietenul se grăbeşte s-o ajute, dar atacatorul o înjunghie pe Pat în mod repetat. Suzy se întoarce la academie în dimineaţa următoare şi este prezentată Doamnei Blanc, vicedirectoarea, şi Doamna Tanner, una dintre instructoare. Ea este apoi prezentată şi studentelor Sara şi Olga, cu aceasta din urmă aranjând deja să împartă un apartament în afara campusului.

După o întâlnire stranie cu custodele academiei, Suzy leşină în timpul unui curs. Ea se trezeşte şi descoperă că a fost mutat într-un dormitor din interiorul campusului chiar dacă ea nu dorea acest lucru. Doctorii îi spun că va fi „tratată” cu un pahar de vin în fiecare zi, iar apoi va trebui să locuiască în campus pentru a fi ţinută sub observaţii. Suzy împarte camera cu Sara şi cele două devin bune prietene. Când studenţii se pregătesc pentru cină, viermi încep să cadă de pe tavan. Studenţilor li se spune că asta s-a întâmplat pentru că în pod se află nişte mâncare stricată şi li se cere să doarmă în sala de instrucţii până când mâncarea şi viermii vor fi îndepărtaţi.

Urmăreşte online filmul Suspiria 1977 cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film