Table 19 – Masa numărul 19 (2017), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Table 19 – Masa numărul 19 (2017), filme online subtitrat în Română

Table 19 – Masa numărul 19 (2017), filme online subtitrat în Română

După ce a fost selectată să fie domnişoară de onoare la nunta prietenei sale Francie, Eloise McGarry este „retrogradată” în momentul în care iubitul ei, Teddy, fratele miresei şi cavalerul de onoare, o părăseşte. Gândindu-se şi răzgândindu-se de mai multe ori dacă să mai meargă sau nu la nuntă, Eloise hotărăşte să meargă, însă află că a fost aşezată la masa numărul 19, o masă rezervată de obicei celor care sunt invitaţi doar de dragul de-a fi invitaţi şi pe care oaspeţii speră să nu-i vadă.

Printre cei de la masa numărul 19 se află şi Jerry şi Bina Kepp, care deţin un restaurant şi sunt prieteni pe Facebook cu tatăl mirelui datorită faptului că şi acesta din urmă are un lanţ de magazine. De asemenea, Renzo Eckberg, ai cărui părinţi sunt cunoştinţe de-ale mirilor, a venit la nuntă cu speranţa că va cunoaşte o femeie interesantă cu care să aibă ceva în comun. Alţi oaspeţi de la acea masă sunt Jo Flanagan, dădaca din copilărie a lui Francie, şi Walter Thimble, un nepot îndepărtat care a fost eliberat din închisoare pe cauţiune.

În ciuda faptului că iniţial cei şase indivizi găsesc cu greutate subiecte de conversaţie, lucrurile încep să se schimbe atunci când Jo află că Eloise este însărcinată şi se iscă un scandal cu Teddy pe seama faptului că a părăsit-o pe Eloise din cauză că aceasta a afirmat că vor fi nişte părinţi ridicoli. Plecaţi la o plimbare, Jerry îi oferă lui Renzo nişte sfaturi stânjenitoare despre cum să agaţe femei, iar Eloise face la rândul ei o descoperire despre Jo.

Urmărește online filmul Table 19 – Masa numărul 19 (2017), cu subtitrare în Română și calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film