• Filme Online
 • Taxi 5 (2018), filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Taxi 5 (2018), filme online subtitrat în Română

  Taxi 5 (2018), film online subtitrat în Română

  Evenimentele se petrec la zece ani după cele din primul film. Sylvain Maro, Inspector al poliţiei din Paris, este considerat unul dintre cei mai buni ofiţeri din capitala Franţei, fiind capabil să se ia la întrecere cu orice infractor. El visează să se alăture în forţele speciale, dar în timpul unei misiuni în care a fost observat cu soţia prefectului parizian, el este trimis de către autorităţi într-un birou din Marseille al cărui primar este fostul comisar Gibert. Lui nu îi place deloc noua echipă din cauza lipsei sale de profesionalism.

  Între timp, Marcel terorizează o gaşcă de italieni care au două maşini Ferrari foarte puternice. Gibert îi cere lui Maro să îi aresteze, dar nu va putea să facă asta folosind maşinile obişnuite ale poliţiei municipale. Alain, un coleg de-al lui Maro, îi spune nou-venitului despre taxiul legendar al lui Marcel şi despre aventurile lui Daniel cu Emilien. Numai că anii trecuţi şi-au pus amprental maşina se află acum în Maroc, Emilien a părăsit poliţia, iar Daniel locuieşte în Miami.

  Maro şi echipa lui îl găsesc pe nepotul lui Daniel, Eddie Makhlouf, care se dovedeşte a fi şoferul de taxi pe care l-au urmărit ei mai devreme. Maro îi oferă lui Eddie o înţelegere, în mare fiind cam aceeaşi pe care au primit-o în urmă cu mulţi ani Daniel şi Emilien. Ei găsesc maşina, dar se dovedeşte rapid faptul că nepotul nu are talentul pe care-l avea unchiul său. În ziua următoare începe „operaţiunea Mafia”, dezvoltată de către Gibert. Totul se desfăşoară conform planului până la un punct în care lucrurile o iau razna.

  Urmăreşte online filmul Taxi 5 (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Taxi 5 (2018), filme online subtitrat în Română”

  1. Cris says:

   Super film, recomand cu incredere

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1