Tea with Mussolini 1999 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Tea with Mussolini 1999 filme online subtitrat în Română

Tea with Mussolini 1999 (La ceai cu Mussolini) film online subtitrat în Română

În Florenţa, Italia, anul 1935, un grup de femei culte expatriate din Anglia – numite de către italieni drept „Scorpioni” – se întâlnesc în fiecare după amiază pentru a bea ceaiul împreună. Tânărul Luca (Charlie Lucas) este fiul ilegitim al unui om de afaceri italian căruia nu prea îi pasă de activităţile fiului său – mama lui Luca murind de curând. Mary Wallace (Joan Plowright), care lucrează ca secretară pentru acest om de afaceri, intervine şi se ocupă de îngrijirea băiatului, primind ajutor şi din partea grupului ei, inclusiv artista aspirantă, Arabella (Judi Dench).

Împreună, ele îl învaţă pe Luca multe lecţii despre viaţă şi, mai ales, despre artă. Elsa Morganthal (Cher), o tânără văduvă americană pe care lidera grupului, Lady Hester Random (Maggie Smith), abia o tolerează, încearcă să realizeze un fond financiar pentru Luca atunci când află că mama lui a murit. Elsa era o apropiată a mamei lui Luca şi chiar îi datora acesteia nişte bani aşa că încearcă să se revanşeze faţă de ea ajutându-i fiul.

Într-o zi, când doamnele sunt la un restaurant pentru ceaiul de după amiază, acesta este vandalizat de către fascişti, reflectând poziţia din ce în ce mai incertă a comunităţilor expate. Lady Hester, văduva fostului ambasador britanic în Italia, păstrează o admiraţie aparte faţă de Benito Mussolini (Claudio Spadaro) şi îşi asumă sarcina de-a merge în vizită la el, primind din partea acestuia asigurări clare cum că sunt în siguranţă şi după aceea se mândreşte şi povesteşte despre ceaiul pe care l-a băut în compania acestuia.

Urmăreşte online filmul Tea with Mussolini 1999 (La ceai cu Mussolini), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Tea with Mussolini 1999 filme online subtitrat în Română”

  1. nicu says:

    un film fain !

Spune-ne parerea ta despre acest film