• Filme Online
 • Tekken, film online subtitrat în Română


  Tekken, film online subtitrat în Română

  Tekken 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

  În 2093, după ce al Treilea Război Mondial a distrus mare parte din civilizaţia umană, ţările sunt acum conduse de megacorporaţii; cea mai mare dintre ele fiind Tekken Corporation, care controlează America de Nord. Pentru a ţine masele sub control, preşedintele corporaţiei, Heihachi Mishima, sponsorizează turneul King of Iron Fist, sau simplu Iron Fist, în care participanţii se luptă până când rămâne doar unul singur în picioare şi i se asigură o viaţă plină de bogăţie şi faimă. Spre deosebire de bogatul şi luxosul oraş Tekken, în jurul său se află o zonă de ghetou numită Anvil, în care oamenii trăiesc în condţii mizere şi duc o viaţă de pe o zi pe alta.

  Jin Kazama este unul dintre acei oameni, fiind crescut şi instruit în artele marţiale de către mama lui, Jun, care nu i-a povestit niciodată de tatăl lui, despre care susţine că e mort. Acum, Jin este un adolescent rebel şi luptător, care locuieşte în Anvil, face contrabandă şi se alătură forţelor de rezistenţă pentru a câştiga bani să cumpere de măncare (fructele, cafeaua şi ciocolata au devenit un adevărat lux în Anvil). Într-o noapte, Jin este luat în vizor de Jackhammers – o trupă de elită care patrulează prin Anvil pentru a asigura ordinea şi siguranţa oraşului Takken, pentru că a cooperat cu grupurile de rezistenţă.

  El încearcă să se întoarcă acasă, dar odată ajuns acolo îşi găseşte mama ucisă de către Jackhammerii care le-au bombardat casa. Îndurerat de pierderea mamei sale şi simţindu-se vinovat că n-a fost acolo pentru a o proteja, Jin jură răzbunare împotriva lui Heihachi. Printre ruinele casei sale, ei găseşte un card de luptător Tekken ce îi aparţinea mamei lui. El decide să participe la „Open Call”, un turneu preliminar în care se alege reprezentantul Anvilului şi, după prima luptă câştigată, un fost boxer hotărăşte să-l sponsorizeze şi îl numeşte drept „Alegerea Poporului”.

  Urmăreşte online filmul Tekken 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

  SERVER 5


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1