• Filme Online
 • The Abyss – Abisul 1989 filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  The Abyss – Abisul 1989 filme online subtitrat în Română

  The Abyss – Abisul 1989 film online subtitrat în Română

  În anul 1988 submarinul american USS Montana dă peste un obiect scufundat neidentificat şi se scufundă la rândul său. Cu nave sovietice apropiindu-se pentru a obţine anumite lucruri din submarin şi un uragan care se abate asupra zonei respective, guvernul american optează să trimită o echipă SEAL în adâncuri la o platformă privată de explorare a adâncurilor pentru a o folosi drept unitate de operaţiuni. Designerul platformei, Dr. Lindsey Brigman, insistă să meargă cu echipa SEAL în ciuda faptului că soţul înstrăinat este liderul actual.

  În timpul unei investigaţii iniţiale, o pană de curent o face pe Lindsey să vadă o lumină stranie care încercuieşte submarinul şi o denumeşte drept „Inteligenţă Non-Terestră (INT). Locotenentul Coffey, liderul echipei SEAM, primeşte ordin de-a accelera misiunea şi ia o mini-submersibilă pentru a se duce în adânc fără a avea permisiune de-a recupera o rachetă fix în momentul pornirii unei furtuni la suprafaţă.

  În acel moment se produce un adevărat dezastru, iar platforma este inundată parţial şi anumite elemente cedează, omorând câţiva membri ai echipajului şi deteriorează sistemele de control şi energie. Coffey nu prezintă nicio remuşcare referitor la gestul său atunci când se întoarce la baza deteriorată. Echipajul aşteaptă ca furtuna să se termine pentru a se putea apuca de repararea comunicaţiilor şi a putea să fie salvaţi de acolo. Pe măsură ce se străduiesc să facă faţă frigului, ei observă că entităţile INT au format o coloană animată de apă care explorează staţia lor.

  Urmăreşte online filmul The Abyss – Abisul 1989, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “The Abyss – Abisul 1989 filme online subtitrat în Română”

  1. Stanciu Mihai says:

   Excelent film pentru acea perioada. Vom avea norocul vreodata de asa ceva ?

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1